![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Uyar uyar. )) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Rica ederim utandırıyorsunuz, kaynatmak ne demek..! Bahçede, öyle hızlı gelişmeler oluyor ki, sizlerle paylaşımlarımda birikimler oluyor mesela; ordidelerin yeni türleri açtı, irislerin bir bölümü çiçek açtı, mahonyalar hepsi çiçekte kokuları süper, malta erikleri çiçekte, soğanlılardan nergislerin bir bölümü açtı, seranın içindekiler çiçek açma yarışı yapıyorlar hepsinin fotoğrafları ve bilgileri yığıldı. Pazar günü iki kamyon bitki kolleksiyonu geliyor, dikim ve peyzaj işleri devam ediyor. Bu çalışmalarında fotoğraf ve bilgileride birikiyor. Konumuz: Tropikal seradayız, Epiphyte: Epifit bitkiler devam edelim bilgileri eritelim..! Bilbergia nutans Epifit özellik taşır. ![]() Bilbergia nutans Epifit özellik taşır. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Listeye beni de yazın 1978-79 öğretim yılında Genel Botanik derslerini yapmıştık orda.(30 yıl mı olmuş? Ne kadar da çabuk geçmiş zaman) O yıllardan sonra bir daha gitmedim Botanik Enstitüsüne. Sizlerle birlikte anıları tazelemek harika olur ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tropikal seradayız, Epiphyte: Epifit bitkiler devam edelim..! Bilbergia nutans. H.Wendl Bilimsel sınıflandırma Alem: Plantae (Bitkiler) Bölüm: Angiosperms Bölüm:Monocots Bölüm: Commelinids Takım: Poales Aile: Bromeliaceae Cins: Billbergia Tür: B. nutans Binominal adı Billbergia nutans H.Wendl ![]() Bilbergia nutans Epifit özellik taşır, çiçek goncası oluşumu |
|
|
|
![]() |
|
|