![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice Bahçe gezilerimize sizsiz hiç başlamıyoruz, dediğim gibi kalabalıktan sizleri görememe endişesi bendeki, merak edip sesleniyorum. Cevap alınınca da bahçe gezimize devam ediyoruz. Bugün botanik bahçede idim..! Sizinle fotoğraflarını paylaşmakta olduğum Greyfurtlar olgunlaşmış, haftaya bir tabağa koyup sunarım herhalde..! Şu anki hali..! ![]() Citrus paradisi (Greyfurt) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın iris41 Kusur falan yoktur. Size ve sayın ayse_afyonlu'ya bahçe gezimizde bir renk ve muhabbet olsun diye takıldım, alınganlık hissine kapılmadım, eğer böyle bir etki sizin üzerinizde bıraktıysam özür dilerim. Bahçe sizlerin buyrun beraber gezelim..! Citrus paradisi (Greyfurt) ![]() Citrus paradisi (Greyfurt) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Bugün hava bahar havası gibi çok güzeldi..! Yağmurlu, çamurlu ve kasvetli havalardan içimiz sıkılmıştı. İ.Ü Botanik bahçesine uğradım biraz bahçenin enerji veren havasını teneffüs ettim. Sizlerle paylaşıyorum..! ![]() İ.Ü Botanik bahçesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Bugün botanik bahçenin enerjisini alarak bahçe turumuza devam ediyoruz. Odontonema strictum Bilimsel sınıflandırma Alem: Plantae (Bitkiler) Bölüm: Magnoliophyta (Kaplı tohumlular) Sınıf: Magnoliopsida (İki çenekliler) Alt Sınıf :Asteridae Takım: Scrophulariales Aile: Acanthaceae Cins: Odontonema Tür:O. strictum Binominal adı Odontonema strictum ![]() Odontonema strictum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|