![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#969 |
Ağaç Dostu
|
İ.Ü Botanik bahçede, gönüllü olarak çarşamba- pazar günleri bizlere kaya bahçesine (geofit ) soğanlı bitkilerin dikimlerine yardım eden sayın Hale hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.. ![]() Kaya bahçeleri soğanlı bitkilerin dikimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Ağaç Dostu
|
İ.Ü Botanik bahçede, gönüllü olarak çarşamba- pazar günleri bizlere kaya bahçesine (geofit ) soğanlı bitkilerin dikimlerine yardım eden sayın Hale hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.. ![]() Kaya bahçeleri soğanlı bitkilerin dikimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
![]() Nuri Bey, bu benim ilk bonsai denemem. Şu an dalları tellenmiş vaziyette. Satıcıya adını tekrarlatmıştım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın aygün Küçük çalı formlu bitkidir, çabuk form alır... Bir tek kusuru form budamalarından sonra aşırı yeni sürgün vermesidir..! Güzel bir bitkidir, özellikle kelebekler çok sever. İsmide ilginçtir, Hebe (Veronika) aynı isimle anılır. Hayırlı olsun, başarılar..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
|
Bir tek kusuru form budamalarından sonra aşırı yeni sürgün vermesidir..! Ben de budadıktan sonra ya yeterince sürgün vernezse diye kaygılanmıştım. Çünkü sürgünleri yalnızca uçlarda bıraktım. (Hata, çünkü gövdenin gelişimine katkıda bulunuyorlarmış.) Deneme- yanılma, kör, topal ilerliyorum; bakalım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, moral oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hozat merhaba İlginize çok teşekkür ederim, sizinle tanıştığıma memnun oldum..! İ.Ü Botanik bahçesine, yeni kazandırılan Bodur ibreliler kaya bahçesinin yeni düzenlemesi..! ![]() Kaya bahçesi: Bodur ibreliler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|