![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
selamlar, evim istanbul da ama karaburun küçükbahçeli sayılırım, halen yazın orda kalıyoruz ,, sakız ağacı işine merak sardım bende bir iki tane yetiştirip köylüye de tanıştırmak istiyorum... karaburun civarında fide satan yerler var mı... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
asped kardeş merhaba, Karaburun'da fidan satan yok bildiğim kadarı ile. Ben daha çok doğadaki yaban durumdaki sakız ağaçlarının rehabilitasyonu ile ilgileniyorum. Sakızı bahcenizin rüzgar almayan güney veya dogu tarafına dikmenizi tavsiye edeceğim. Çok sıcak, iyi sakiz ağacı. Selamlar, Faruk Tuzcuoğlu |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-11-2007
|
Sayın Asped, Ben Karaburun Yarımadası'nın doğuya bakan yüzünde oturuyorum. Bizim tarafta doğal olarak yetişmiş binlerle ifade edilebilecek sayıda "sakızlık" denilen maki türünde bitki var. Sorunuza çok geç cevap vermemin nedeni, yeni üye oluşum ve mesajınızı yeni görmem. Umarım konuya ilginiz devam ediyordur. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
Alıntı:
Sayın lerdemir, Ben sözümde durdum calışmalarımın hepsini yolladım. Ama sizden hiç ses çıkmıyor. Sabırsizlik ve merakla beklediğiniz bigiler hakkındaki görüşlerinizi yazmayacak mısınız. Doğrusu herkesin birşeyler daha katacaağını umuyordum... sevgi ve selamlar Faruk |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Faruk Bey merhaba, Bazı arkadaşların bildiği üzere, uzunca bir süredir internete bağlanamama sıkıntısı yaşıyor idim. Dün gece itibarı ile bunu halletmiş bulunmaktayım. Konunun geri kalanını okuyup hemen yazacağım. Saygılar. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|