![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
verilen ölçüyü 1 litre suya göre ayarladım. ve karanfillerle begonyaları yıkadım bakalım ne olacak. yani 1 lt den az su 2 kaşık sirke 5gr karbonat 2 kaşık arap sabununu karıştırdım ve hasta çiçekleri yıkadım. ölmezlerse haftaya tekrar yıkarım.sonucuda buraya yazarım. 3 karanfil 2 şeker begonya var bu arada az değil ki karanfilleri zor tutturdum onun için üzülüyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Alıntı:
şeker begonyam var ve bir haftadır üstünde uçan beyaz sinekler görüyorum yaprağa dokununca o kadar hızlı uçuyorlar ki sinek mi bit mi bilemedim çiçeğim büyümeyi kesti, çiçek de açmıyor yaprakları da büyümüyor bunun için nasıl bir ilaç yapabilirim evde yardımcı olur musunuz |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
tesekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2012
|
cotoneaster' imdeki yeşil yaprak biti sebebiyle arapsabunu ve çiçekyağından oluşan tarifi kullandım. ilk başta sorun yok gibiydi. bitler iki gün içinde önemli ölçüde yok olmuşlardı. Ama bir süre sonra yapraklar teker teker dökülmeye başladılar. yeşildiler ama döküldüler. arkadan yeni yapraklar çıkıyor diye sevinirken bir anda resimde görünen hale geldi. yaşıyor mu yaşamıyor mu emin değilim ama hala sulamaya devam ediyorum canlanır diye. acaba şu durumda yapılacak birşey varmı sizce? Düzenleyen iocaktan : 02-07-2013 saat 21:49 Neden: yanlış kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
afit, aphid, gül biti, yaprak biti, yeşil yaprak biti |
|
|