![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
Merhaba afrika menekşelerimde beyaz pamuklu bit var nasıl onları yok edebilirim siliyorum, kulak pamukları kürdanlarıyla kazıyorum yine oluyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
Merhabalar. Kamkat dal ve yapraklarında 1 aydır resimlerde görünen zararlı bulunmakta. 2-3 gün arayla bitkiden temizleyip yok etmeme rağmen tekrar oluşmakta. Ayrıca yapraklarda yapışkan sıvılar var bunlarıda silsemde hergün olmakta. Bu zararlının adını ve mücadele yöntemi hakkındaki bilgileriniz nelerdir acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2006
|
Alıntı:
Aşağıdaki durumlarda yazlık yağlar bitkiye toksik etki yapabilir Su stresi 32 derecenin üzerindeki hava sıcaklığı Kükürt ile beyaz yağ uygulaması arasında 3 haftadan daha az bir sürenin olması Örnek bir beyaz yağ ticari ismi: HEKTOLİNEUM (HEKTAŞ FİRMASI) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
Sayın fmt79 teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
Arkadaşlar,acil cevap almalıyım.Cherry domateslerimde beyaz sinekler var ve yaprakların altına bit gibi bişiler bırakmış herhalde yavruluyor.Sarımsaklı yağlı karışımdan püskürttüm ama pek bir faydalı olmadı galiba.Yapraklarına püskürtmekle iyi yapmadım gibi geliyor ama nasıl başa çıkacağım yoksa.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2005
|
kıvrılma
benim cicekleriminde yapraklarında kıvrılmalar oluyor.birtanesinde de nokta halinde kahve rengi lekeler var.bu konularda yardım edebilirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|