![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2014
|
Ben de ilk günü fuarı Güler Hanım'ın davetiyesi sayesinde ziyaret ettim. Kendisine tekrar teşekkür ederim. İlk salon oldukça renksizdi. Daha sonraki iki salondan ise keyif aldım. Özellikle Hollanda'dan lale-sümbül soğanları sergileyen bölümden zor ayrıldım. Plumerialar İtalya'dan gelmişti ancak hepsi daha ilk günü olmasına rağmen satılmıştı. Bir çok çiçeğe bayıldım ama ya satış yapmayacaklarını ya da toplu satış yapacaklarını söylüyorlardı. Özellikle ilk fotoğraftaki bitkiye hayran kaldım. Yabancı firmalar ve dikey bahçe fikirlerini sunan firmalar çok ilgimi çekti. Fuar merkezi oldukça derli toplu ve uzak olsa da park sorunu bulunmayan güzel bir mekandı. Kısacası benim için çok güzel bir deneyimdi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Fuara özellikle İtalya, Almanya, Hollanda, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelerden fidancı olarak katılımcıların olması Ödemiş ve Bayıdırdır'daki süs bitkileri fuarlarından daha nitelikli ve güzel olmasını sağlamış. İzmir fuarında da geçmişte benzer fuarlar olmuştu ancak süs bitkileri sektöründe bu fuar en iyisi. Çoğu stant satış için son günü beklese de bazı ürünler satılmış bile. ![]() Üzerinde bolca meyve olan mayer limonu 1.200 TL 'dan alıcı bulmuş. ![]() Veronika ![]() Kokulu plumeria çiçeklerinin hepsi satılmış. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Topladığım bazı promosyon ürünleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bulgar bir fidancı Tükçeyi de içeren broşürler hazırlamış. Çok güzel clematisleri vardı ama stanttan satış yapamayacağını söyledi. Türkiye'de birine bayilik verecekmiş. Bana onun vasıtasıyla gönderecek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Diğer resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Fuara katılan bazı İtalyan firmaları: Vivai Capitanio Stefano Vivai Vivaio Piante PRIMAVITA Tecnopiante Giovani Piante Almanya'dan Lappen Nursery Hollanda'dan Combinatie Mauritz Bulgaristan'dan Nanovski Plants Yunanistan'daki gül üreticisi Avramis Roses ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|