![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Yurd dışında gezilen seraları gördükce ne kadar geri kalmış oldugumuzu hissediyorum ![]() Fiyatlar yüksek gele bilir ama bizdeki türlere bakınca ikinci kalite bitkilerle avundugumuz bir gercek . Süsyoncalarına icim gitti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili gilan, sayfanız hayırlı olsun. Sayenizde taaa Amarikalarda serayı ,çiçekçiyi gezdik ,teşekkürler harikasınız. Öyleeece hayranlıkla gezdim.Lütfen devamını bekliyoruz. Balkonunuzunda harika olacağından şüphem yok.Fotoğraf çekimleride kaliteli olunca süper olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bunca senedir almamış olmamın nedeni de fiyatı zaten. "Kiralık bahçe, bugün varız, yarın yokuz" dedim durdum. Ha diyeceksin ki kiralık diye burada almıyorsan, geçici olduğun orada ne diye alasın? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
İçerden ufak bir süs havuzu: ![]() Bu şelaleye bittim. Zaten bir şey yaprak desenliyse ben ona bitiyorum. ![]() ![]() Bu kılıç tipi bitkiler aslında aranjmanlarda çok güzel oluyor ama bunu alacak saksı benim balkonu doldurur. ![]() ![]() Düzenleyen gilan : 22-04-2012 saat 19:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Acer palmatum bakmak için dışarıya çıkalım. Orman içinde ![]() ![]() Alttaki 2 liste burada bulunan acer palmatum türleri: ![]() ![]() ![]() Şu varyetenin adına bakın. ![]() Acer palmatum Yasemin ![]() ![]() İçerde de daha ufak boylular var: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Leontopodium alpinum: ![]() İnternetten çiçeğinin fotoğrafı. Çok çekici bulmadım ama çok değişik olduğu kesin. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim. ![]() ![]() Loosestrife alexander: Bu yapraklara sahipken çiçeği olmasa da olurmuş. ![]() ![]() Ama çiçekleri de varmış. ![]() İnternetten: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Değişik bir açelya. Azalea exbury western lights. Çok yoğun ve baharatlı bir kokusu var: ![]() ![]() Açelyalar ve rhododendronlar bu bölgenin yerel bitki örtüsünden. Bu aralar parklar bahçeler çiçek içinde. Aynı karede 4 rengi: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Şu yağmur zincirinin güzelliğine bakar mısınız? ![]() Black Stem Hydrangea Gerçekten de siyah gövdeli ![]() ![]() Mt Airy Fothergilla Kelebek çalısını hatırlatıyor: ![]() Dicentralar ağaç gölgesinde mutlu görünüyorlar: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Clematis white swan Gerçekten de beyaz bir kuğu ![]() ![]() Sarmaşık ortanca: ![]() Autumn brilleance serviceberry. Muhteşem bir tür. Baharda böyle çiçekli, yazın hastalıklara dirençli, yenebilen meyveler veriyor, ve de sonbaharda yaprakları renkleniyor. Çok beğendim... ![]() Bu da bir başka spirea: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Çok değişik bir ağaç. Davida involucrata: ![]() Çiçekleri yakından: ![]() Şu çamın kozalakları sanki ahududu gibi değil mi? ![]() Picea abies pendula ![]() Bu kirazın çiçeklerini görmeniz lazım. Her biri pinpon topu kadar! Mt Fuji Flowering Cherry ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|