![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Fuar bir harikaydı resmen. Ağaçlar.net ailesiyle oradaydık eksikleriyle. Orhan abimi epeydir görmüyordum iyi oldu. Tabi Cemocan ablam da gelmişti. Satı ablamı kandıramamış, kendisi gelmiş. Zafer İnandıklı abim de eşiyle gelmiş, bol bol alışverişteydiler. Güler ablam her zamanki gibi zaten. Az çiçeği var ya hani aldı da aldı. Adalet ablamı tanıyamadım, o da gençleşmiş güzelleşmiş. Osman abim kayboldu ortalardan bir daha göremedik. Tanışmadığım kişilerle de tanıştım yüz yüze. Kasap abim de gelmiş galiba keşke onu da görseydik oralarda. Güya bir şey almayacak, sadece gezecektik. Ada önce Atatürk çiçeğiyle başladı Sıklamenle devam etti. Ben 1 senedir almamakta direndiğim Begonvili sonunda aldım. Minelerle devam edip Asya Lale'deki görevlilerden aldığımız soğanlarla son bulduk. Balkonum ve bahçem lale, sümbül, nergis ile dolmuş olmasına rağmen yine dayanamadım. Ama ters lale için o kadar konuştuk, 4'ten önce veremem dedi. Balkon artık kullanılmaz durumda ve çiçekler tarafından istila edilmiş durumda. Ada da artık en az benim kadar bir bitki delisi. Vatana millete hayırlı olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
davetiye, flowershow, fuar |
|
|