Sevgili Dostlar; artık böyle demekte bir sakınca görmüyorum çünki gerçekten ilk defa gördüğüm ve tanıdığım tüm ağaçlar.net ailesinin tüm ferdleri çok candan ve samimi..
Çocuklarımı bahane ederek aslında fuarı gözüme kestirerek Kuşadasından uçtum geldim. :-) İyi ki gelmişim benim gibi bahçe ve bitki acemisi biri için gerçekten bir cennette düştüm gibi hissettim. Tüm bitkileri tek tek incelemek ve sorup öğrenmeye çalıştık sevgili Manolya ile birlikte... Biraz daha fazla inceleyebilmek içinde çok begendiklerimizi (ç)aldık laboratuarımıza götürmek için çantalarımıza attık.. :-))
Beklediğimden daha büyük bir fuardı ufkumu genişletti diyebilirim. Birçok ilginç fikir ile de donandım.
Sevgili Manolya ; yakın ilgin ve sıcaklığın ile beni sarıp sarmaladın. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Tüm ağaçlar.net üyelerine de iyiki sizi tanımışım diyerek sevgilerimi sunuyorum.
|