![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-03-2008
|
6. Izmir Kültür Sanat Ve Spor Yaz Kampı
6. IZMIR KULTUR SANAT VE SPOR YAZ KAMPI 1 -10 TEMMUZ 2008 CLUB MACKEREL – ESKI FOCA Ilki 2003 yilinda gerceklestirilmeye baslanan Izmir Kultur Sanat ve Spor Yaz Kampi’nin amaci; ilkogretim ve lise ogrencilerinin egitici ve zevkli bir egitim sureci gecirmelerini saglamaktir. Kamp suresince ogrencilerin sosyal yonleri gelismekte, sanatsal ve sportif alanlardaki yeteneklerini kesfetmeleri saglanmaktadir. Bu dogrultuda branslarinda uzman egitimcilerle cesitli aktiviteler duzenlenmektedir. Okullarimizda verilen akademik egitimi desteklemesi ve ogrencilerin sosyal gelisimine katkida bulunmasi amaciyla, “SANART Egitim Takimi”, cocuklarimiza oz guven asilamaya yonelik bir anlayisla, sistemli bir “kisisel gelisim” programi uygulamaktadir. Gelecegimiz olan cocuklarimizin kultur, sanat ve spor alanlarinda en dogru noktalara ulastirilmalari ve kendi yetenek ve ilgi alanlarini kesfederek gelecekleri ile ilgili yeni ufuklar kazanmalarini saglamak amaci ile yapilan organizasyonda kamp merkezi olarak Eski Foca’da Club Mackerel Tatil Koyu secilmistir. Turkiye’de bir ilk olarak gerceklestirilen kultur, sanat ve spor alanlarinda birlikteligi saglayan organizasyonumuzun basarisi cocuklarimizin ruhsal, zihinsel ve sosyal alanlarindaki gelisimlerine sagladigi faydalar da tartismasizdir. Sanart Kultur ve Sanat Merkezi, kulturel ve sanatsal konularda calismalarini surdurmek, dolayisiyla gelecegimiz olan cocuklarin onunde yeni bir ufuk acmak istemektedir. 10 gun surecek olan kampta, cocuklarimiz konularinda uzman sanatci ve egitmenler ile ilgi alanlarina gore belirledikleri atolye calismalarina katilacaklar ve “EGLENEREK OGRENECEKLERDİR 2007 yili Kamp tanitim videosu icin: http://www.youtube.com/watch?v=7enE9yL-pFY tiklayiniz. ATOLYE KONULARI VE ORGANIZASYONDA YER ALAN EGITMENLERIMIZ LATIN ve KLASIK GITAR Ali Ozturk Gitar Sanatcisi, Egitmen, Sanart Kultur ve Sanat Merkezi Kurcusu FLAMENKO GITAR Ezgi Anil Flamenko Gitar Sanatcisi, Egitmen PIYANO Atakan Sari Piyano Sanatcisi , Ithaca College - New York Ogretim Gorevlisi KEMAN Ilhan Cinar Keman Sanatcisi, Egitmen VIYOLONSEL Onur Topoglu Viyolonsel Sanatcisi, Adnan Menderes Univ. Ogretim gorevlisi FLUT Ilknur Diyar Flut Sanatcisi, Egitmen KORO Ismet Tezcan Muzik Ogretmeni, Koro Egitmeni KORO Serap Tamay Muzik Ogretmeni, Koro Egitmeni TIYATRO-DIKSIYON Fatih Kahraman Devlet Tiyatrosu Sanatcisi RESIM-HEYKEL Yildanur Ketenci Heykel Sanatcisi RESIM-HEYKEL Tonguc Sercan Heykel Sanatcisi FOTOGRAF Yosun Karaca Fotograf Sanatcisi, D.E.U. Guzel Sanatlar Fakultesi DANS Devlet Opera ve Balesi Bale Sanatcilari BILGISAYAR KULUBU Faruk Cubukcu Bilgi Teknolojileri Ozel Egitim Kurumu Egitmenleri SATRANC Izmir Satranc Egitim Merkezi Egitmenleri BASKETBOL Celal Arisan Basketbol Okulu Antrenorleri KAMP BASVURULARI, www.sanartkultur.com adresinden yapilabilir. ILETISIM: SANART KULTUR VE SANAT MERKEZI +90 232 464 78 48 – 421 65 31 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kamp, öğrenci, sanat, yaz |
|
|