View Single Post
Eski 25-05-2008, 13:35   #409
Evaca
Ağaçsever

Evaca's Avatar

Giriş Tarihi: 10-05-2008
Kitap Kampanyamız

TNT Ekspres Türkiye Kitap Toplama Kampanyası 9. kez başlıyor.

Evde bulunan ansiklopedileri, eğitim kurumlarına iletmek amacıyla ulaştığım bu kampanyaya, belki sizlerde katılmak istersiniz diye paylaşmak istedim.

444 0 868 nolu telefonu dün aradım ve bugün ücretsiz olarak ansiklopedileri adresimizden alacaklar, ihtiyacı olan okullara ulaştıracaklar.

Türkiye'nin en başarılı kitap kampanyası olan ve başladığı günden itibaren birçok şirkete örnek olarak bu alandaki duyarlılığı artırarak her yıl kendi rekorunu kıran TNT Ekspres Kitap Toplama Kampanyası bu yıl da Mart ayının son haftasında kutlanan kütüphaneler haftasında 9. kez başlıyor. TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no'lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor. Kampanya Eylül ayındaki ilköğretim haftasına kadar devam edecek.

8 yılda 2 milyon 700 bin kitap

TNT Ekspres Türkiye'nin ihtiyacı olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, geleceğine ışık tutmak ve bilgi dünyasına küçük birer pencere açmak için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte düzenlediği geleneksel kitap toplama kampanyasında 8 yılda içinde 1439 okula yaklaşık 2 milyon 700 bin kitap bağışladı ve yüzbinlerce öğrenciye umut ışığı oldu. Sahip olduğu güçlü ve geniş ulaştırma ağını ihtiyacı olan çocukların hizmetine sunan TNT Ekspres, böylece Türkiye'nin en ücra köylerinde ve çok zor şartlarda eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilere mutlu bir gelecek umudu da taşıyor.

TNT dünya çapında posta ve ekspres teslim ihtiyaçları konusunda geniş hizmet seçenekleri sunmaktadır. Merkezi Hollanda'da bulunan TNT Avrupa ve Asya'da etkin taşımacılık altyapısına sahiptir ve performansını maksimum düzeye çıkarmak amacıyla faaliyetlerini dünya çapında genişletmektedir. TNT 200'ün üzerinde ülkeye hizmet vermektedir ve yaklaşık 161,500 çalışanı bulunmaktadır. 2007 yılında 11 milyar Euro gelir kaydeden TNT N.V. hisseleri Amsterdam ve New York borsalarında işlem görmektedir. TNT, sosyal sorumluluklarının bilincindedir ve dünyadaki açlık ve çevre kirliliği ile mücadele etmek amacıyla Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı ile ortaklıklar kurmuştur.

Rakamlarla Kitap Kampanyası 2000-2007 yılları toplam

* Bağış yapan kişi ve kurum sayısı 18 bin 115

* Toplanan kitap sayısı 2 milyon 700 bin

* TNT Ekspres gönüllüleri 337 Kişi

* Gönüllü çalışma günü 215

* Kitap götürülen okul sayısı 1439

* Okul başına kitap sayısı 1876

Bilgisayarınızdan bu satırları okuyorsunuz. Bir tık ile istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.. Peki ya ulaşamayan geleceğimizin çocukları..?

Sadece bir telefon..

Sonra kitaplarınız evinizden ücretsiz alınacak ve geleceğe ışık tutacak...

Lütfen.. Siz de katılın..

Evrim.

Evaca Çevrimdışı   Başa Dön