agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-05-2008, 14:35   #1
Ağaçsever

Evaca's Avatar

Giriş Tarihi: 10-05-2008
Kitap Kampanyamız

TNT Ekspres Türkiye Kitap Toplama Kampanyası 9. kez başlıyor.

Evde bulunan ansiklopedileri, eğitim kurumlarına iletmek amacıyla ulaştığım bu kampanyaya, belki sizlerde katılmak istersiniz diye paylaşmak istedim.

444 0 868 nolu telefonu dün aradım ve bugün ücretsiz olarak ansiklopedileri adresimizden alacaklar, ihtiyacı olan okullara ulaştıracaklar.

Türkiye'nin en başarılı kitap kampanyası olan ve başladığı günden itibaren birçok şirkete örnek olarak bu alandaki duyarlılığı artırarak her yıl kendi rekorunu kıran TNT Ekspres Kitap Toplama Kampanyası bu yıl da Mart ayının son haftasında kutlanan kütüphaneler haftasında 9. kez başlıyor. TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no'lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor. Kampanya Eylül ayındaki ilköğretim haftasına kadar devam edecek.

8 yılda 2 milyon 700 bin kitap

TNT Ekspres Türkiye'nin ihtiyacı olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, geleceğine ışık tutmak ve bilgi dünyasına küçük birer pencere açmak için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte düzenlediği geleneksel kitap toplama kampanyasında 8 yılda içinde 1439 okula yaklaşık 2 milyon 700 bin kitap bağışladı ve yüzbinlerce öğrenciye umut ışığı oldu. Sahip olduğu güçlü ve geniş ulaştırma ağını ihtiyacı olan çocukların hizmetine sunan TNT Ekspres, böylece Türkiye'nin en ücra köylerinde ve çok zor şartlarda eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilere mutlu bir gelecek umudu da taşıyor.

TNT dünya çapında posta ve ekspres teslim ihtiyaçları konusunda geniş hizmet seçenekleri sunmaktadır. Merkezi Hollanda'da bulunan TNT Avrupa ve Asya'da etkin taşımacılık altyapısına sahiptir ve performansını maksimum düzeye çıkarmak amacıyla faaliyetlerini dünya çapında genişletmektedir. TNT 200'ün üzerinde ülkeye hizmet vermektedir ve yaklaşık 161,500 çalışanı bulunmaktadır. 2007 yılında 11 milyar Euro gelir kaydeden TNT N.V. hisseleri Amsterdam ve New York borsalarında işlem görmektedir. TNT, sosyal sorumluluklarının bilincindedir ve dünyadaki açlık ve çevre kirliliği ile mücadele etmek amacıyla Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı ile ortaklıklar kurmuştur.

Rakamlarla Kitap Kampanyası 2000-2007 yılları toplam

* Bağış yapan kişi ve kurum sayısı 18 bin 115

* Toplanan kitap sayısı 2 milyon 700 bin

* TNT Ekspres gönüllüleri 337 Kişi

* Gönüllü çalışma günü 215

* Kitap götürülen okul sayısı 1439

* Okul başına kitap sayısı 1876

Bilgisayarınızdan bu satırları okuyorsunuz. Bir tık ile istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.. Peki ya ulaşamayan geleceğimizin çocukları..?

Sadece bir telefon..

Sonra kitaplarınız evinizden ücretsiz alınacak ve geleceğe ışık tutacak...

Lütfen.. Siz de katılın..

Evrim.

Evaca Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 31-05-2008, 00:52   #2
Ağaçsever

Evaca's Avatar

Bu kampanyaya destek veren, desteğini burada örnek olmak adına paylaşmak isteyen var mı?

Eski 31-05-2008, 20:24   #3
Ağaç Dostu

feriha's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2007
Galeri: 5
Evet sevgili eveca bende bu kampanyaya katılmak istiyorum. Haziran sonu gibi çocuklarımın ve benim kitaplarımdan bazılarını hazırlayıp telefon açayım diyorum. Okulun son günleri hepimiz yoğunuz böyle planladım. Yıllardan beri biriken epeyce roman, ansiklopedi, sınavlara hazırlık kitapları var. İhtiyacı olan başkalarına da yardımcı olur inşallah. Kampanyayı duyurduğun için teşekkürler.

feriha Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 31-05-2008, 21:05   #4
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

izzeterisen's Avatar

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Galeri: 66
Evde bir ansiklobedi vardı çocuklar hiç kapağını bile açmıyor ben verdiğiniz telefonu aradım cevap vermiyor

izzeterisen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-06-2008, 17:05   #5
Ağaçsever

Evaca's Avatar

Hizmet noktalarına burada ulaşabilirsiniz:

http://www.tnt.com/country/tr_tr/about/ubelerimiz.html

Telefonla bende ilk denemede ulaşamamıştım ama ulaştım ve ertesi güne randevu verip geldiler sayın izzeterisen..

Eski 03-06-2008, 00:06   #6
Ağaçsever

Evaca's Avatar

Apartmana duyuru dağıtmıştım. 23 set ansiklopedi daha topladık. Bugün tekrar aradım ve sizlerin ulaşamadığını da bildirdim. Mesai saatleri içerisinde 444 0 868 numaralı telefonu arayıp 2'yi tuşladığınızda kitap kampanyasına katılmak istediğinizi söylemeniz yeterli oluyor. İsim ve adres bilgilerinizi veriyorsunuz. Randevu veriyor ve o gün gelip alıyorlar kitapları.

Tek istekleri var, kitapları kolilere koymanızı istiyorlar. Aşırı yoğunluk nedeniyle bir de kitap istiflemeye vakitlerinin olmadığını belirttiler.

Ankara için randevu günleri Cumartesi.

Sizler de lütfen gelişmeleri buraya yazın..

Eski 03-06-2008, 14:30   #7
Çiçeksever

cyucel's Avatar

Giriş Tarihi: 13-12-2006
Sevgili EVACA böyle bölüm açtınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Oğlumun ÖSS kitapları çok miktarda kolilerde duruyordu. Hepsine de oldukça ücret verip aldık. İstedim ki yararlı olabilecek bir yerlere gitsin. Bir çok kere araştırdım. Van'dan Diyarbakır'dan talepler gelmişti. Ama otobüs firmaları oldukça fazla ücret istemişerdi. Şuan evde bayağı bir yeri kaplamış vaziyette duruyorlardı. Ne diyeyim Allah sizden razı olsun. Hem evim boşalmış olacak.( Orayı çiçek doldururum artık ) Hem de kitaplar ihtiyaç sahiplerine gidecek. İnanılmaz sevindim. Hemem arıyorum. Sevgiler.

cyucel Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Etiketler
kamp, öğrenci, sanat, yaz

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025