![]() |
Çünkü burası bir doğa ve ağaç sitesi.
Doğal olarak biz de genellikle ağaç fotoğrafları çekip buraya ekliyoruz. |
bir soru: galeriye yolladığımız fotoları ileride gerekirse yarışmaya sokabiliyor muyuz?
|
Alıntı:
Herkese merhaba... Ben de aynı konuyu merak ediyordum.Öğrenirsem sevinirim.;) Teşekkürler... |
5846 nolu Fikir ve Sanat Eserleri Kanununa göre fotoğraf size ait ise ****** sokulur.İstediğinizi yapma hakkına sahipsiniz.
|
İlk sorulduğu zaman soruyu atlamışım, özür dilerim.
Yarışmada aksi belirtilmedikçe, eski tarihli fotoğraflarınızla yarışmaya katılabilirsiniz. Yenisini yüklemek yerine, fotoğrafınızın bulunduğu sayfadaki, bilgileri değiştir kısmını kullanarak, ilgili yarışma klasörüne taşıyabilirsiniz. |
o halde ben de varım:) Canon Eos 300 kullanıyorum... bir şeyler çekiyorum ama şu an çoğu deneme amaçlı çekimler...
|
Alıntı:
Bende Tesadüfen GOOGLE da Güllere nasıl aşı yapılıyor diye aranırken Siteyi buldum.Hemen Üye oldum.Fotoğraf çekmeyi çok severim,Bende merak ettim neden sadece ağaçların fotoğrafları. |
Alıntı:
Genel fotoğraf galerileri var. Bir de özel bir alanda olsa fena mı olur? Alrıca sadece ağaç değil. Orman ekosistemine ait bir galeri sayılabilir... |
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım ve bu sitenin varlığından herkesi haberdar etmekle meşgulüm tanıdık tanımadık, çok başarılı buldum. Bende de bir Panasonic DMC-FZ30 var. Elimden geldiğince destekte bulunmaya çalışacağım.
Paylaşmayı sevenlere teşekkürler. YooMa |
merhaba
bende de Hp 935 var 5,1 megapixel x21 de zoomu var (3 optik x7 dijital) makro cekimleri de fena degil ama fotografciliktaki amatorlugumu attigmi dusunerek biraz daha profesyonel bir makine almayi dusunuyorum. ilk etapta aklima gelen Nikonun D70 modeli . ancak o da biraz fiyat bakimindan el yakiyor. ama prodfesyonel dusunulecekse bir miktar paranin da cikmasi gerekiyor sanirim :) |
Alıntı:
bak beni anlamamışsın.. neden sadece ağaç demiş bi arkadaş da.. doğa bir bütün değil mi.. benim de kastettiğim buydu.. |
Alıntı:
ülkemizde yetişen ağaçlar hakkında ayrıntılı bir arşiv oluşturmak. Bu nedenle özellikle fotoğraf arşivi ağaçlara yönelik. Doğayla ilgili diğer konular da ihmal edilmiyor tabi. :)) |
Zaman zaman yanlış anlaşılmalar oluyor tabii ki ama arsakay'ın dediği gibi önce ağaçlar.
Sitede başka konulara ilgili yazılar, galeride fotoğraf bölğmleri var. Eğer üyelerin fotoğrafları bu böülmlere uygunsa onlar da yüklenebilir. Hatta malina'ya rica edelim galeriye bir de başka fotoğraflarımızı paylaşacağımız bölüm açsın. |
Çektiğim çiçek veya ağaçların adını bilmesem de, görüntüsü konusunda yardımım olabileceğini düşünüyorum... Ege bölgesi bu anlamda insana çok geniş olanaklar sunuyor... Birileri de adlarını yazar herhalde :)
|
Mesela İnsan'da doğanın bir parçası
Örneğin ? :confused:
|
http://www.agaclar.net/gallery/kateg...179&ktg_id=319
Buradaki bölümlerden birisine ekleyebilirsiniz örneğin. Bitkinin adını bilen arkadaşlar olursa isimleri altlarına yazar. |
Sequoia gigantea ne kadar güzel bir resim..
teşekkürler |
|
http://www.fotothing.com/photos/760/...efd185644c.jpg
Erfelek Sinop arasında bir köy köprüsü. Üç tane çelik halat üzerinde gerilmiştir. Yürürken grup halinde geçerseniz herkes aynı adımları atmak zorunda. kimisi sağ kimisi sol adım atınca köprü acaip sallanıyor ve insanların dengesi bozuluyor. Herkes sağ veya sol adımları aynı anda atınca sallanma düzenli oluyor. Bunu da izlemek güzel.. |
http://www.fotothing.com/photos/80c/...d1b31fe6ea.jpg
Sinop kaleden limanın görünümü http://www.fotothing.com/photos/dcf/...bd3655179a.jpg Sinop cezaevi.. 1999 dan itibaren müze olarak kullanılıyor..Dikenli tellerin altında kuşların ayakları ile getirdiği çiçekler açmış. http://www.fotothing.com/photos/d91/...351df59fe0.jpg Kadınlar koğuşunun yolu. Kadınlar genellikle kocalarını öldürdükleri için en rutubetli yerlerde cezalarını çekmişler. Onların bulunduğu koğuşun duvarlarından rutubet aşağı damlıyor. Yaz kış yanan soba borusu halen duruyor. Bir de dışarıdaki bir sarmaşık çiçeğinden içeri aldıkları bir kaç dal parçasını tutturdukları çiviler halen duruyor.. Cezaevinde halen rutubetten kibrit yanmıyor |
Eline sağlık Sequoia gigantea,
fotoğrafların çok güzel ancak bunların bir kısmını galeride, bir kısmını da anlatımlarıyla beraber aşağıdaki bölümde değerlendirmek daha doğru olacak. Fotoğraflar galeride daha çok kişiye ulaşacaktır. :)) Geziler, Türkiye!de önemli doğal alanlar |
Fotoğref çekmek tutkudur
1 Eklenti(ler)
Ağaç rsmi onları ebedileştirmektir.Ben de varım bu çalışmalara.ama her birey kendi bulunduğu yörenin güzelliklerini görüntülemeye çalışsa daha iyi olur
|
Hoca, fotoğraflar için galeriyi kullanıyoruz...
|
Alıntı:
|
bende
bende istanbuldan, fotoğraf çekmek hobilerim arasındadır
|
Alıntı:
Ama önce burayı bir ziyaret etseniz |
Dev Sekoya'yı da eklerseniz sevinirim..
|
Benide ekleyebilirsiniz listeye ;)
|
Bu konunun açılış nedeni; "hangi şehirde kimler fotoğraf çekiyor?" u belirlemekti. Bunu da o bölgedeki anıt ağaçların fotoğraflanması amacı ile kullanmayı planlıyorduk. Zaman içinde bu amaç değişmese de konudaki liste güncelliğini yitirdi. Belki bu vesile ile listeyi güncelleyebiliriz.
|
Alıntı:
|
Fotoğrafları galeride eklemelisiniz. Galeriye ulaşmak için buraya tıklayınız. Galeriye fotoğraf eklerken, fotoğrafların belli bir kalitenin üzerinde olması ve doğru kategoriye eklenmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Galeriye ekleyeceklerinizi belirlerken seçiçi davranıp, bunun öncesinde galeride gezinmenizi öneriyorum.
Foruma ve galeriye fotoğrafları nasıl ekleyeceğinizi buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. |
Bende varım arkadaşlar... Bende Fotoğrafçılık ile amatör olarak ilgilenen Foum Üyesiyim.. ERZİNCAN'dayım..
Makinem OLYMPUS.. Sevgiler...:cool: |
s.a bende bir fotgrafcıyım..
Makinem: NikoN D50 ;) |
Ben de fotoğraf çekme sevdalısıyım. Fotoğraf makinem çok güzel olmasa da hiç yoktan iyidir diyerek işime yarıyor. Makinem: HP
|
Hoş geldin Aslınur. Kendini Yeni gelen arkadaşlar başlığında tanıtır mısın.:)
|
Hoşbulduk.Yönlendirmeniz için teşekkürler...
|
Fotoğraf çekenlere ben de katılmak isterim, fotoğraflarım sanat değeri taşımasa da.:)
|
Alıntı:
|
Artık benim de bir fotoğraf makinam olduğuna göre, beni de listenize ekleyebilirsiniz. Yaptığımız arazi çalışmalarından bol fotoğraf ile dönmeye çalışacağım geri :)
Samsung Digimax Cyber 630 |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025