![]() |
Eline sağlık Sequoia gigantea,
fotoğrafların çok güzel ancak bunların bir kısmını galeride, bir kısmını da anlatımlarıyla beraber aşağıdaki bölümde değerlendirmek daha doğru olacak. Fotoğraflar galeride daha çok kişiye ulaşacaktır. :)) Geziler, Türkiye!de önemli doğal alanlar |
Fotoğref çekmek tutkudur
1 Eklenti(ler)
Ağaç rsmi onları ebedileştirmektir.Ben de varım bu çalışmalara.ama her birey kendi bulunduğu yörenin güzelliklerini görüntülemeye çalışsa daha iyi olur
|
Hoca, fotoğraflar için galeriyi kullanıyoruz...
|
Alıntı:
|
bende
bende istanbuldan, fotoğraf çekmek hobilerim arasındadır
|
Alıntı:
Ama önce burayı bir ziyaret etseniz |
Dev Sekoya'yı da eklerseniz sevinirim..
|
Benide ekleyebilirsiniz listeye ;)
|
Bu konunun açılış nedeni; "hangi şehirde kimler fotoğraf çekiyor?" u belirlemekti. Bunu da o bölgedeki anıt ağaçların fotoğraflanması amacı ile kullanmayı planlıyorduk. Zaman içinde bu amaç değişmese de konudaki liste güncelliğini yitirdi. Belki bu vesile ile listeyi güncelleyebiliriz.
|
Alıntı:
|
Fotoğrafları galeride eklemelisiniz. Galeriye ulaşmak için buraya tıklayınız. Galeriye fotoğraf eklerken, fotoğrafların belli bir kalitenin üzerinde olması ve doğru kategoriye eklenmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Galeriye ekleyeceklerinizi belirlerken seçiçi davranıp, bunun öncesinde galeride gezinmenizi öneriyorum.
Foruma ve galeriye fotoğrafları nasıl ekleyeceğinizi buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. |
Bende varım arkadaşlar... Bende Fotoğrafçılık ile amatör olarak ilgilenen Foum Üyesiyim.. ERZİNCAN'dayım..
Makinem OLYMPUS.. Sevgiler...:cool: |
s.a bende bir fotgrafcıyım..
Makinem: NikoN D50 ;) |
Ben de fotoğraf çekme sevdalısıyım. Fotoğraf makinem çok güzel olmasa da hiç yoktan iyidir diyerek işime yarıyor. Makinem: HP
|
Hoş geldin Aslınur. Kendini Yeni gelen arkadaşlar başlığında tanıtır mısın.:)
|
Hoşbulduk.Yönlendirmeniz için teşekkürler...
|
Fotoğraf çekenlere ben de katılmak isterim, fotoğraflarım sanat değeri taşımasa da.:)
|
Alıntı:
|
Artık benim de bir fotoğraf makinam olduğuna göre, beni de listenize ekleyebilirsiniz. Yaptığımız arazi çalışmalarından bol fotoğraf ile dönmeye çalışacağım geri :)
Samsung Digimax Cyber 630 |
Alıntı:
|
Umarım başarılı fotoğraflar çıkar ortaya. Dün konser sırasında 9.sıradan sahneyi çekmeyi beceremedim, tüm fotoğraflar çok titrek çıktı:( umarım bu durum böyle devam etmez. Eski makineler böyle değildi canım, dijitaller çıktı, kafamız karıştı:o
|
Başlangıcınızı yanlış yapmışsın kanımca. Ben şu ânâ kadar bir çok fotoğraf çektiğim halde sahne konusunda çok başarısızım. Zannedersem sahne fotoğrafları çekmek biraz daha ustalık istiyor.
|
Işık çok yetersiz olduğu için bir dünya ayar yapmak gerekiyor sanırım. Öğreneceğim ama sorun değil. Onu da yapan insan değil mi;)
|
Ben de fotoğraf çekerim, yapabileceğim birşey olur mu acaba?
|
Galerimiz var :)
|
Alıntı:
Her türlü desteğe açığım. |
Alıntı:
|
İncelediğim kadarıyla İzmir'den fotoğraf çeken hiç yok listeye beni de ekleyin. Sanırım ilk olmak güzel olacak :)
|
Fotoğraflarınızı galeri sayfalarımızda görmek isteriz bu durumda :)
|
deviantarttayım.
zaman ve profesyonel malzeme eksiğim tavana vurmuş durumda son zamanlarda ama fotograf vazgeçilmez. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025