![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada, en az bir ay makinesiz kalmayı göze alıyorsan servisine, İstanbul' a göndertmeni rica ederim. Yine de servise vereceğin parayla yeni bir makine alman daha doğru olur. Nitekim 6230umun kırık ekranı için geçen sene 80 lira filan istemişlerdi. Seninkinin halide biraz içler acısı olduğu için hiç uğraşmadan kodak dışı yeni bir makine almanı tavsiye ederim. Kodak servisleri hakkında bir bilgi daha vermek gerekirse, servise gönderdiğin makinenin yedek parça v.s.. gibi bir sorun nedeniyle yurt dışına gönderilme ihtimali var. Bu yüzden yurt dışına gönderilen bir makinenin kaç haftada geleceğini Allah bilir. Kodak servisleri zaten olumsuzluklarıyla tanınıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok yok, Kodak normal çalışıyor şimdi.. O an için sapıttı biraz.. Ben bunun sebebini&mantığını merak ettim sadece.. Ayrıca şöyle bir durum var.. Biz Türkler, kullandığımız cihazlarla, araçlarla az bişey duygusal bağ kurarız.. İlk arabamızı unutmayız, lafı geçtikce "hey gidi hey, kalender ... " diye kulaklarını çınlatırız.. Kodak benim ilk dijital makinam.. Severim kendisini, misyonunu başarıyla tamamladı aslında .. Onun kapasitesini aşan benim !! Sorun, hayallerin gerçek olması için gerekli harcamanın da şu anda beni aşıyor olması.. Anlayacağın iki arada kaldım.. Dere de vardı galiba ! Aklıma ilk arabam geldi.. Hey gidi Murat 124 heey.. Şimdi ne haldedir acaba ??? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Ya Cihancir ben sana ne diyeyim. Allah islah etsin. Benim sana tavsiyem derhal bir zenit edin ona istediğin gibi davran. Her türlü agrasif davranışlara olumlu tepki verir sesi soluğu çıkmaz. Büyük bir yatırımda istemez. Bu kıyağımıda ancak hemşerilerime (bede Gönen'liyim) yaparım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Vaaay hemşehrim.. Bir de Sarıköy'lü olsaydın bari.. Sen yine de bana enişte diyebilirsin !! ![]() Tavsiyen için teşekkürler.. Bit pazarından aldığım ve çalışır durumda olduğu halde parçalayıp, tekrar monte edip edemeyeceğimi denediğim rus mali simena geldi aklıma.. ( cimena da olabilir ).. Deney sonucu mu ? Monte ettikten sonra artakalan parçaların sayısına inanamazsınız !! Yine de, o küçücük parçaları, yayları, mercekleri v.s. hayran hayran incelemiş, adamları takdir etmiştim.. Vallahi agresifliğimden değil, bit pazarında gördüğümde deri kılıfı çok hoşuma gitmişti.. Ben iki ekmek parasına kılıfını aldım aslında, makina eşantiyon gibi geldi ya, sakin sakin parçaladım valla.... Zenith de var evet.. Sadece tripot'unu kullanıyorum.. Zenith dışında, 4 tane daha makina var.. Yılmaz, kibrit çöpünü yakıp, flash olarak mı kullanıyorsun ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|