![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
|
Bir sey yazacagim zaman, hangi topige yazacagima karar veremiyorum bir turlu, neyse artik cozum yolunu buldum sanirim, "ya sundadir ,ya bunda kepce kulak basinda" diyorum ve bir topigi seciyorum ![]() Sizlere haber vereyim dedim, cok yakin zamanda galeriyi "Anit agaci manyagi" yapacam, burada bir bolge var, UNESCO tarafindan dunya mirasi olarak tanimlanarak, koruma altina alinmis bir bolge ve orada bir orman var, en genc agac 400-500 yasinda, bunun icin baharin gelmesini ve karlarin erimesini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
çok iyi bir haber dünyada yalnız olmayacağım hoş benimkisi "hayal ettiğim yere gitmek" doğrultusunda gerçekleştirdiğim net üzerinden seyahatler ama olsun bakıp dilim döndüğünce çevirmeye çalıştığım bazı anıt ağaçlarla ilgili, ilginç hikayelere de rastlıyorum. ne de olsa bu ağaçların 500-1000 yıllık gibi geçmişleri var. böyle söyleyince çok etkili olmuyor ama, 1005 yılını yaşamış bir ağaca dokunmak ya da gölgesinde serinlemek tuhaf bir duygu olsa gerek. sen de bu tür hikayeler duyarsan sakın kaçırma bize de anlat |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Evet, gercekten de ilginc duygular yasiyor insan, o donemlere ait izledigi filmlerin, belgesellerin gorsel yardimiyla, o anda, o mekanda, o donemi hayal etmek, cok ilginc bir duygu...eger agaclarla ilgili bir hikaye bulursam buraya yazarim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
Enfantin, 1 yıl sürecek bir yarışma var biliyorsun sonrasında kitaplaştıracağız diye planlamalar da yapıyoruz. Bir ağacın 4 mevsimi konulu. Bunun için net olarak diğerlerinden ayrılan ağaçları hazır kar varken çekmeye başla ![]() Basılı olacağı için en az 3000 piksel olmalı çekeceğin fotoğraf... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Malina, boyle bir yarisma icin uygun bir anit agac var, yasi 300 yili askin oldugu soyleniliyor ve elimde o agacin sonbahar ve kis fotograflari var bir ilkbahar ve yaz birde o agacin adini ogrenmem kaldi. Sozunu ettigim o agacin kisin cektigim fotografini aksam eve gidince galeriye koyayim da, webderslerin de ogrencilerine, Photoshop ile bir fotograf nasil katledilir diye ornek olarak gosterirsin. O agac bir parkin ortasinda ve arka tarafinda, uzakta bir suru agac var ve ben onlarin uzerine kar dokusu tasiyarak beyaz yaptim agac cok daha muhtesem gorunsun diye, bembeyazligin ortasinda gorkemli bir agac ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|