![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
|
ya ben biraz geç kaldım galiba..... ilk başta belirtmiş olduğunuz tema yayınlarının ' ağaçlar' kitabı benim elimde var... bunu başta haber vereyim.. ikincisi bende bölümüm gereği doğa,ağaç fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum.. elimde hp 945 digital foto.makinası var.... ee.. artık beni de listeye ekleyebilirsiniz.... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Geçen günlerde yeni bir fotoğraf makinası alındığı yazılıydı. Bir daha o sayfayı bulamadım. Sanırım uyum sağlandı. güle kullanıp iyi fotoğraflar çekiniz. Sonuçları bizlerle de paylaşırsanız seviniriz. Geç katılmış olmama karşın en çok ziyaret eden ben olmuşum! Ahmet Demirtaş |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
merhaba arkadaşlar, işlerimin yoğunluğundan özel mesajlarımı bile farketmemişim fotoğrafçılarımız listeleniyormuş. Ankara grubundayım.Ekipman Canon a-e1 P ve bazı objektifleri Canon eos 300 d ve bazı objektifleri ve de gereken yarımcı ekipmanlar, filtreler, tripodlar, flaş, reflektör vs..... Düzenleyen angel : 14-06-2005 saat 10:39 Neden: ekipman adını hatalı girdim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Amasya higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yılmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir, Adana, Amerika..... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Sevelim - Bursa Kağan- Tekirdağ Oktars - İstanbul, Edirne ,Tekirdağ, Kırklareli hasanulas - izmir PhantomLORD-İstanbul Lazkopat-Trabzon,İstanbul,Bartın Aykan - Çorum Angel-Ankara Kardelen-İstanbul Düzenleyen DarkYES : 15-06-2005 saat 02:28 Neden: DarkYES il değişikliği |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öyle olsa benim bu listeden adımı çıkarmam gerekir ![]() Sadece "çekilmesi gereken bir ağaç fotoğrafı ya da herhangi bir fotoğraf olursa hangi arkadaş hangi ilde, o çekebilir mi? " sorusuna cevap bulmak için hazırlanmaya başlamıştı. Listede fotoğrafçı arkadaşlar da var tabii.. Karıştık işte, ortak noktamız iyi veya kötü fotoğraf makinemiz olması ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2005
|
aranıza katılıp fotoğraf çekmek ,sizin çektiklerinizi görebilmek ,doğayı sevmekle kalmayıp geç olmadığını düşünerek tanımak için buradayım, bana yardım edermisiniz? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2005
|
Cihangir kardeşim bu sitedeki yazıların için sana teşekkürler ederim çok faydalanacağım. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Eklediğim bilgilerin yararlı olması, benim için mutluluk kaynağı.. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, buradaki arkadaşların hepsinin, elinden geleni yapacağından emin olabilirsiniz.. Aramıza hoşgeldiniz.. Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
cedrus libani
Giriş Tarihi: 03-06-2005
|
Arkadaşlar bende fotoğraf çekeyim artıkın..pat diye girdim ama...İç Anadolu ile ilgili fotoğrafları görürsünüz bende artık... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2005
|
Fotograf
Ben de amatör olarak fotografla ilgileniyorum. Proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsem agaç fotograflarının toplanması konusunda elimden geleni yaparım. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba, hoşgeldiniz.. http://www.agaclar.net/index.php?id=1496 yukarıdaki linkte site amaçlarını bulabilirsiniz. Bu link ise galerinin linki ; http://www.agaclar.net/gallery/index.php çektiğimiz fotoları katagorilerine göre galeriye ekliyoruz. Bunu üyeler de yapabiliyor..Hatta amaçlanan asıl üyelerin yapması. ![]() Anasayfada biraz gezinirseniz, neler var neler yok sizin için kolaylık olur. Ekleyeceğiniz fotolarınız varsa, fotoğraf ekleme konusunda forumcek yardımcı oluruz. Hatta fotoğraf ekleme ve kuralları ile ilgili size şu linki verebilirim.. http://www.agaclar.net/gallery/resim_ekle.php kolay gelsin.. Yaşadığınız sorun ya da fikirlerinizi forumda bizimle paylaşırsanız seviniriz.. görüşmek üzere ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Valla iki olasılık var.. Ya "aksif" ya da "patif"sin.. Aybala bu.. Buna da bi kılıf uydurur şimdi.. Kabul etmez hatasını !! ( Nasıl olsa Sevelim saat 04:07 gibi çıkıp "ne yani, ben şimdi aktif miyim, pasif mi ?" diye soracak.. Ben baştan yazayım cevabımı da !!) ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Foruma Uğrayan ve Fotoğraf Çeken Üyeler
|
|