![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Eh backyard, beni de fotoğrafçı saydın ya ![]() Bak baştan söyleyeyim, arada kendi 3D resimlerimi kakalayabilirim (pardon gönderebilirim) fotoğraf niyetine, yoksa fotoğraf kim ben kim yahu ![]() Hamiş : Ama elimden geleni yapacağıma izci sözü veririm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
![]() merhaba, gruba yeni katıldım ama burada pek çok eski dostu görmek çok güzel. eminim yenileriyle tanışmak da öyle olacak. şimdiye kadar ağaçlara sadece dalların arasında kuş var mıdır diye baktım doğrusu. bundan sonra yeni bir gözlük takmanın zamanı geldi sanırım ![]() ama benim tanıdığım türler o kadar az ki. bu konuda bir rehber kitap edinmeliyim. yanılmıyorsan Collins'in yayınları arasında "mediterranean trees" gibi bir şey vardı. sizin elinizde kaynak var mı bilmiyorum ama topluca getirtsek ne iyi olur. ya da sizin önereceğiniz kaynak kitaplar var mı? şimdiye kadar yoğun olarak kuş fotoğrafçılığıyla ilgilendim. arada kelebekler, böcekler ve çiçekler de ilgi alanıma girdi. bundan sonra bir yenisi daha eklenecek sanırım. nikon 5700 ve canon 20D kullanıyorum. sevgiyle kazım çapacı egedoğa - İzmir Düzenleyen capaci : 10-03-2005 saat 10:29 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
merhaba tema yayınlarından çıkan tuğrul mataracının yazdığı "ağaçlar" adlı kitap belki yardımcı olabilir ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=194 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) Chewbacca - Ankara DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Düzenleyen backyard : 11-03-2005 saat 14:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
![]() www.agaclar.net/index.php adresinden galeriye bir goz atin size uygun bir secenek mutlaka vardir mont reklami yapiyor gibi oldum biraz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Aslında farkında değilmişim, ağaçlara geldikten sonra farkeder oldum, etrafda ne kadar çok ağaç varmış, sessiz heykel gibi öylece duruyormuşlar etrafımızda. Her gün yeni birini görüyorum, mümkün olduğunca hafta sonraları fotoğraflarını çekiyorum. Etraftakiler biraz tuhaf bakıyor, hatta geçenlerde aşağıdan yukarıya doğru ağaç dallarının fotoğrafını çekmeye çalışıyordum, bu sırada iki genç birbirleriyle konuşuyordu. Biri diğerine olayı çözmüş gibi "abi havanın resmini çekiyor, işi kalmamış ..." dedi. "Dalların, dalların.." dedim yanlarından geçerken. Ben oradan ayrılırken onlar gözlerini yukarılara çevirmiş görmeye çalışıyorlardı dalları. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el-İstanbul YKS-........ Designum-Eskişehir,adana... Cihangir-Bandırma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Aybala, galeriyi gördüm ama tamamını gezemedim.. Sanırım artık fotoğraf çekme zamanıdır.. Yazı da yazarım belki ! Sen yine de beni serbest bırak, şunu yap bunu yap deme, elimden geleni yapayım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
agaclar.net
|
Cihangiri bu iş biraz karışık oluyor hep.. Herkes kendi karar versin diyoruz, "bana ne yapacağımı söylemedin ki" diyorlar. Söylemeye çalıştıklarımız "ben karar veririm" diyor.. Hepsi bize uyuyor aslında.. ![]() Aybalanın söylemesinin altında yatan nedeni açıkladım. Yoksa kimse kimseye iş dağıtma niyetlisi değil. Hadi bakalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2005
|
Acemiyim ama
benim canon powershot a85 foto makinam var, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şu an yaşadığım yerde pek ağaç yok ama olsun, kiliste ikamet etmekteyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsevermiş..
Giriş Tarihi: 13-02-2005
|
Ben de çekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaçsevermiş..
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir,Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Düzenleyen aybala : 12-04-2005 saat 07:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsevermiş..
|
Sayın Aybala, Teşekkür ederim. İyi çalışmalar, hayırlı ağaçlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |