![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Şu sıralar bir takım karışıklıklar yüzünden Fotoğraf işine pek vakit ayıramayacağım. Afsad ile görüşme işini benim yerime seve seve "angel" (suderin) yapabilir. Zaten bende onun sayesinde bağlantı yapacaktım. Çok şey kaybetmiş sayılmayız yani... Çalışmalarınızı ilgi ile izleyeceğim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Eh backyard, beni de fotoğrafçı saydın ya ![]() Bak baştan söyleyeyim, arada kendi 3D resimlerimi kakalayabilirim (pardon gönderebilirim) fotoğraf niyetine, yoksa fotoğraf kim ben kim yahu ![]() Hamiş : Ama elimden geleni yapacağıma izci sözü veririm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
![]() merhaba, gruba yeni katıldım ama burada pek çok eski dostu görmek çok güzel. eminim yenileriyle tanışmak da öyle olacak. şimdiye kadar ağaçlara sadece dalların arasında kuş var mıdır diye baktım doğrusu. bundan sonra yeni bir gözlük takmanın zamanı geldi sanırım ![]() ama benim tanıdığım türler o kadar az ki. bu konuda bir rehber kitap edinmeliyim. yanılmıyorsan Collins'in yayınları arasında "mediterranean trees" gibi bir şey vardı. sizin elinizde kaynak var mı bilmiyorum ama topluca getirtsek ne iyi olur. ya da sizin önereceğiniz kaynak kitaplar var mı? şimdiye kadar yoğun olarak kuş fotoğrafçılığıyla ilgilendim. arada kelebekler, böcekler ve çiçekler de ilgi alanıma girdi. bundan sonra bir yenisi daha eklenecek sanırım. nikon 5700 ve canon 20D kullanıyorum. sevgiyle kazım çapacı egedoğa - İzmir Düzenleyen capaci : 10-03-2005 saat 10:29 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
merhaba tema yayınlarından çıkan tuğrul mataracının yazdığı "ağaçlar" adlı kitap belki yardımcı olabilir ![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=194 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) Chewbacca - Ankara DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Düzenleyen backyard : 11-03-2005 saat 14:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
![]() www.agaclar.net/index.php adresinden galeriye bir goz atin size uygun bir secenek mutlaka vardir mont reklami yapiyor gibi oldum biraz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el-İstanbul YKS-........ Designum-Eskişehir,adana... Cihangir-Bandırma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2005
|
Acemiyim ama
benim canon powershot a85 foto makinam var, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şu an yaşadığım yerde pek ağaç yok ama olsun, kiliste ikamet etmekteyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsevermiş..
Giriş Tarihi: 13-02-2005
|
Ben de çekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafçılar malina - İstanbul =) DarkYES - Rize,Artvin,Trabzon higs - Bursa adige - Samsun aybala - İstanbul backyard - Adana civarı (umarım) GEZEN1 - Antalya neslibek - İstanbul Enfantin - Isvicre catman - .......... gisela - Ankara qitted - Ankara SalihGüler - Ankara (diyelim mi efendim) SZT- Mersin capacı - egedoğa / İzmir Yilmaz - Kütahya Ömer Balyalı - Bursa zafer10el - İstanbul YKS - ........ Designum-Eskişehir,Adana... Cihangir-Bandırma Forester - Mudurnu /Bolu Marty - Almaty/Kazakistan Altunn - Kilis Kıvılcım - İstanbul Düzenleyen aybala : 12-04-2005 saat 07:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsevermiş..
Giriş Tarihi: 13-02-2005
|
Sayın Aybala, Teşekkür ederim. İyi çalışmalar, hayırlı ağaçlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ondan sonrada al başına belayı. Yolda ağaçlara bakıcam diye sağa sola çarpıyorum. Etrafta sizi izleyen " napıyo bu? " bakışları da cabası. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bende katılmak istiyorum.HP 735 digital foto makinem var. İstanbul'da oturuyorum fakat Edirne ,Tekirdağ ve Kırklareli civarlarında fotoraf çekebilirim.En son Edirnede çektiğim bir anıt çınarın resmi galeriye gönderdim saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Darkyes değil ben eklemişim listeye ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2005
|
Sizi epey uğraştırdım,çok teşekkür ederim.Oldu olacak birde bu dostumuzun mesajının bölüm,kullanıcı adı ve tarih bilgilerinide verebilirmisiniz.Söz,sizi daha başka rahatsız etmeyeceğim.Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim, bir şey yapmadım. Sadece bir kaç sayfa geriye (2.sayfaya) baktım. ![]() Üye adının üzerine tıkladığınızda bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Yani aşağı ki sayfaya. (Belki gözden kaçmıştır diye yazdım) http://www.agaclar.net/forum/member.php?userid=481 Arkadaşımız ayın 8.Mart.2005 de üye olmuş ve en son 10.Mart.2005 de uğramış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-10-2006
|
bende
bende istanbuldan, fotoğraf çekmek hobilerim arasındadır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Fotoğrafağacı eğitim atölyesinden temel fotoğraf atölyesi
Aralık ayında %50 indirmle fotoğraf eğitim atölyeleri devam ediyor!!! Atölye ücreti: 175 TL (ÜCRET 350 TL + %50 indirim) Hafta Sonu Cumartesi grubu (12 aralık) Saatler: Cumartesi/ 9:30-12.00 Süre: 5 Hafta (4 Hafta teorik / 1Hafta uygulama) Haftaiçi Perşembe grubu(17 aralık) saatler:Perşembe/19:00-21:30 Teorik dersler, her ders için 2,5 saat sürmektedir. Uygulamalı dersler, her ders için sahada 6 saat sürmektedir. bilgi@fotografagaci.com www.fotografagaci.com 212 2451704 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Fotoğrafağacı eğitim atölyesinden Annelere özel atölye: ‘bebeğimi fotoğraflıyorum’
Aralık ayında %50 indirmle fotoğraf eğitim atölyeleri devam ediyor!!! Gün ve Saatler: Cuma 9.30-12.00 Süre: 3 Hafta Süre: 3 Hafta Fotoğraf Ağacı olarak, siz anneler için ona yaşamının en güzel anılarını, etkileyici fotoğraflarla hatırlatabilmeniz için bir atölye hazırladık. ‘Bebeğimi Fotoğraflıyorum Atölyesi’ Türkiye'de ilk defa sadece annelere özel bir programda hazırlandı. Onun fotoğraflarını sadece kayıt etmek için degil, etkileyici karelerle geleceğe bırakmanız için... Bebeğinizi fotoğraflarla yıllara taşımak ve yıllar akıp geçsede sizin gözünüzde hala bebek olarak kalacak, eşsiz varlığınız için sizi bu atölyeye davet ediyoruz. Hep beraber keyifle fotoğraf çekmek için.. bilgi@fotografagaci.com www.fotografagaci.com 212 2451704 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|