![]() |
1 Eklenti(ler)
bugün 35. gün ve sweet cheery domates tomurcuklanmış. biraz erken gibi geldi bana ama :confused: Eklenti 284404
|
5 Eklenti(ler)
Benim tohumların 1 aylık durumu (18.4.2012). 1.resim domatesler, 2. resim patlıcan, 3.resim sivri biber, 4.resim dolma biber, 5.resim hıyar ve ajur.
|
5 Eklenti(ler)
Tohumlarımın 5.haftadaki gelişimi: 22.4.2012
Eklenti 285908 Domatesler Eklenti 285909 Patlıcan Eklenti 285910 Sivri biber Eklenti 285911 Dolma biber Eklenti 285912 Salatalık ve Ajur |
[IMG][/IMG]Benim Bodur çeri domateslerin ilk tohum ekimi :15.03.2012
son hali 15.04.2012 sizce durumları nasıl, bir kere şaşırtma yaptım henüz.http://www.agaclar.net/forum/attachm...1_15042012.jpg Burasıda benim balkon sayfasının son hali |
Balkon bahçemin son hali;
Fotograflar geçen cuma çekildi. Sizce gelişmeler nasıl? Yorum yazarmısınız. |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda devamı.
|
Sn. Murat AKIKOL ,
Çok güzel gözüküyorlar , kendinize balkon sayfası acmanızı öneririm, birde sandıktakiler ne çimlenmiş olan? |
Alıntı:
Sandıktakiler maydanoz gerçek yaprakları yeni yeni çıkmaya başladı |
1 Eklenti(ler)
bir abimizin gönderdigi kekikleri suda bekletip poşetlere koydum çıkışları hızlı oldu ama biraz gelişmelerei durakladı. poşetlere 3-4 er koydum keşke toplu halde koysaydım biraz biçimsiz bir hal aldılar umarım dallanırlarda güzel görünürler.
|
3 Eklenti(ler)
4 er tane kudret narı ve japon feneri tohumu ektim 2 haftada kudret narlarının hepsi japon fenerini 1 tanesi çıktı. diger 3 japon feneri hala ortada yok:-) biraz daha büyüsünler şaşrtarak yerlerine ekicem umarım onları kaybetmem.. son resimin güzelliğine bakarmısınız.
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda altın çileklerim 19 nisanda toprakla buluşturdum üzerine streç naylon geçirdim arada havalandırıyorum . geçen paketi 1 tl den altın çilek aldım tadına bakayım diye hiç beğenmedim bahçeye ekme konusunda biraz olumsuz yargılar oluştu bakalım hala düşünme aşamasındayım.
|
Alıntı:
|
bende altın çilek tohumu aldım , henüz ekmedim , hiç ekmesem mi???
|
evet okadar eziyete degermi iyi düşünmek lazım. ama ben kurutmasını düşünüyorum sanki lezzet bakımından daha mantıklı gibi geliyor acaba yetiştirip kurutmaksınımı yapsak.
|
en iyisi mi bahçeye ekim ben tohumları, altın çilekte şaşırtma yapmak gerekir mi? eger gerekir derseniz önce saksıya ekip fide haline getirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ekmiyim mi bu vakitten sonra? artısı ne olur eksisi ne olur , avantajları dezavantajları nelerdir?
ne dersiniz, yönlendirmeleriniz sonucu devam mı tamam mı karar vercem, |
Yaklaşık bir ay önce ektiğim tohumlardan yeşerenler sadece 2-3 cm hala. elimde şimdi tohum olsa yine eker ve yetiştirirdim. ankara için geç sayılmaz diye düşünüyorum.
|
Alıntı:
|
ben seneye bırakmaya karar verdim altın çilek tohumu ekimini , ne zaman torf ile buluşturmalıyım , asıl zamanı nedir?
|
Alıntı:
|
a101 de kalan tohumlar arasında gorup aldım bende altın çilek tohumlarını 1.25TL
|
8. gününde altın çilek tohumlarım gün yüzüne çıktı.resimlerini çektim en kısa zamanda ekliycem.
|
sn. Murat AKIKOL maşallah maşallah , hepsi coşmuş en son resimlerden bu yana , domatesler boy atmıs , maydonozlar sandıkları doldurmus.
|
Alıntı:
|
eger fidelerinizi hala karanlıkta tutuyorsanız bu uzamalarına sebep olur..daha cok ışık alan bir yere taşırsanız sorun cözülür..
|
Alıntı:
Boyun fazla uzaması mazI'nın da dediği gibi ışık azlığındandır. Ayrıca ortamın da çok sıcak olmamasına, 22 derecelerin üzerinde, olmamasına dikkat edin |
Yardıma ihtiyacım var!!
2 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1336076897
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1336076897 Arkadaşlar müsadenizle yorumlarınızı almak istiyorum. İlk resimde 10 nisan da ektiğim lobelyalar görünüyor, çok küçükler daha gerçek yaprakları yeni yeni gözüküyor, güneş görmeli mi, yoksa erken mi, ben gelişimlerinin geri olduğu kanısındayım, doğru mu ya da neden geri kalmış, evimin balkonu güneş alıyor ama rüzgarda epey var çıkarmaya çekiniyorum, valla ne yapacağımı bilmiyorum acemilik bu olsa gerek!! ikinci resim de 1 nisanda ektiğim ateş çiçekleri onlarda da aynı sorunlar ne dersiniz, yorum yapar bilgilendirirseniz sevinirim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025