agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni162Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-05-2006, 16:55   #10
hf
 
Giriş Tarihi: 29-11-2005
Şehir: Ankara Çayyolu
Mesajlar: 12
Sayın Yılmaz,
ben bazı kavramlara henüz hakim değilim. Kendinizi super moderator olarak adlandırdığınızı görerek sizin uzman bir kişi olabileceğiniz sonucuna vardım (umarım yanılmamışımdır) Benim sorum şu: Bu hafta sonu bir çınar ağacının dip sürgünlerinde bıçakla kesmek suretiyle aldım bunları çelikleyerek fidan haline getirmek istiyorum. Bunları keser kesmez ıslak-nemli bir peçeteye sardım eve gelince de suya koydum. Bunların köklenmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Köklenme nasıl hızlandırılabilir? Bunları hangi ortamda (güneşli/karanlık, serin/oda sıcaklığı/sıcak vs) bulundurmalıyım? Suda tutmak doğru mudur?Şayet bilgi sahibi iseniz lütfedip bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim saygılarımla
HF

hakanfurtun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
fıstık çamı, mavi ladin, okaliptus, sarı çam


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025