![]() |
|
![]() |
#10 |
hf
Giriş Tarihi: 29-11-2005
Şehir: Ankara Çayyolu
Mesajlar: 12
|
Sayın Yılmaz, ben bazı kavramlara henüz hakim değilim. Kendinizi super moderator olarak adlandırdığınızı görerek sizin uzman bir kişi olabileceğiniz sonucuna vardım (umarım yanılmamışımdır) Benim sorum şu: Bu hafta sonu bir çınar ağacının dip sürgünlerinde bıçakla kesmek suretiyle aldım bunları çelikleyerek fidan haline getirmek istiyorum. Bunları keser kesmez ıslak-nemli bir peçeteye sardım eve gelince de suya koydum. Bunların köklenmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Köklenme nasıl hızlandırılabilir? Bunları hangi ortamda (güneşli/karanlık, serin/oda sıcaklığı/sıcak vs) bulundurmalıyım? Suda tutmak doğru mudur?Şayet bilgi sahibi iseniz lütfedip bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim saygılarımla HF |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
fıstık çamı, mavi ladin, okaliptus, sarı çam |
|
|