Sayın Yılmaz,
ben bazı kavramlara henüz hakim değilim. Kendinizi super moderator olarak adlandırdığınızı görerek sizin uzman bir kişi olabileceğiniz sonucuna vardım (umarım yanılmamışımdır) Benim sorum şu: Bu hafta sonu bir çınar ağacının dip sürgünlerinde bıçakla kesmek suretiyle aldım bunları çelikleyerek fidan haline getirmek istiyorum. Bunları keser kesmez ıslak-nemli bir peçeteye sardım eve gelince de suya koydum. Bunların köklenmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Köklenme nasıl hızlandırılabilir? Bunları hangi ortamda (güneşli/karanlık, serin/oda sıcaklığı/sıcak vs) bulundurmalıyım? Suda tutmak doğru mudur?Şayet bilgi sahibi iseniz lütfedip bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim saygılarımla
HF
|