agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni29Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-01-2011, 00:00   #1
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibel774 Mesajı Göster
Ben bu yıl fidesini siteden satın aldım ve ektim. 2 ad bahceye 2 ad seraya diktim. Seradakiler daha cok şenlendi ve daha cok meyve verdi. Yanlız nasıl yersek yiyelim tadını begenmedik. Blandırdan gecirip, süzülerek birde şeker katarsanız idare eder. Görüntü itibarı ile ilginç. Yemek icin bizlerin damak tadına uygun değil

Kivano yeşilken salatalık gibi soyulup yenebilir tadı da salatalık gibidir. Olgunlaşırsa suyu sıkıp diğer meyeve sularına karıştırarak **** sade olarak da içilebilir ancak biraz ağır gelebilir kalori olarak. Fakat olgun meyvenin suyu taze badem çağlasının aromasını verir. O yönüyle ağızda bahar esintisi bırakıyor.

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025