agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)

Beğeni Düzeni14Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-07-2014, 04:38   #1
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Size korumayin diyen var mi? Zaten butun cabamiz bu yonde. Bakin ortaya bir mesaj attiniz, ortadan kayboldunuz, simdi geldiniz yine ayni seyi soyluyorsunuz. Beni tanimayan ve sizin bu mesajlarinizi okuyan birisi benim hakkinda ne dusunmeli? Sizi birisi kiskirtip, "tohumlari alip genetigini degistiriyorlar" demenize neden olduysa bunu da soyleyin. Ben sizden nerde tohum istedim onu da ariyorum bulamiyorum.

Genc bir ciftci olarak okumaniz, arastirmaniz, kendinizi gelistirmeniz gerek. Genetiginin degistirildigini dusundugunuz tohumu zaten niye alacaksiniz ve bunun benimle ne ilgisi var? Ayni mantiktan hareketle, yurtdisindan siparis verip aldiginiz kabak tohumlarinin genetiginin degistirilmemis oldugundan nasil emin oldugunuzu aciklar misiniz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi macuroğlu Mesajı Göster
Sayın birnefestoprak ben sizi üzmek istemem beni yanlış anlamayın ben 20 yaşımdayım ve ben geçimimi bu biber ile sağlıyorum ve ben bu tohumu korumak zorundayım benim tek amacım bu

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2014, 10:42   #2
Ağaç Dostu

limon_sever's Avatar

Giriş Tarihi: 08-12-2009
Galeri: 11
Alıntı:

...

Genc bir ciftci olarak okumaniz, arastirmaniz, kendinizi gelistirmeniz gerek. Genetiginin degistirildigini dusundugunuz tohumu zaten niye alacaksiniz ve bunun benimle ne ilgisi var? Ayni mantiktan hareketle, yurtdisindan siparis verip aldiginiz kabak tohumlarinin genetiginin degistirilmemis oldugundan nasil emin oldugunuzu aciklar misiniz?
Bu soruyu ben de çok merak ediyorum. Genetiği değiştirilip değiştirilmediği nereden anlaşılıyor?

limon_sever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025