![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizde gençsiniz bende. Aramızda fazla bir yaş farkı yok. Bu düşüncenizi ben gençliğinize veriyorum. Her düşünceyede saygı duyarım, kimseyi yargılayamam. Sayın birnefestoprak benden de tohum istedi, hatta bende olmayan bir tohumu. Pazarda tanıdık çok olunca tohumu bulup yolladım. (Tohum musakça kavunu etkinliktede paylaşım yapacağım.) Kendisi bunu ister ücretle satar, ister ücretsiz paylaşır. Sonuçta tohum 1 kişideyse böyle 100 kişide olacak. Alıntı:
Şuanki imkanlar atalarımızda olsaydı yerli tohumlarımız Türkiye'nin dört bir yanında olurdu. Bugün bir tohumu Erzurum'a göndermeye kalksak en geç 3 gün orada. Önceden sadece ilçelere kadar anca gidiyordu. Bu yüzden hiç bir tohuma muhtaç değiliz düşüncesindeyim. Umarım bu düşünceniz değişir ve paylaşımlarınız bu yönde olur.. |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Alıntı:
Bir de etkinlige dedenizin pembe domatesinin tohumundan da bir miktar gonderebilirseniz seviniriz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimde 1 kg kadar tohum var. Kokulu kavun olduğunu önceden bilseydim çok yollardım. Her sene olduğu gibi bu senede bahçeye ekim yaptık, en son yumurtadan biraz büyüklerdi. Umarım etkinlikte hak ettiği yeri bulup üretimde çoğalır. Tohum aldığım zaman kısıtlı olsada paylaşım yapacağım. Birde bu sene pembenin kırmızısını ektik, Iğdır domatesi olarak geçiyormuş. Tohum durumuna göre onuda paylaşacağım. |
|
|
|
|
![]() |
|
|