![]() |
|
|
![]() |
#2 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mart ayı sonu ve nisan ayında kalem aşıları yapıyorum. Bu tür aşı yöntemine talep olursa, meraklı arkadaşlarımıza aşılamanın her aşamasını bilgileri ile birlkte paylaşırım. Bu paylaşımda beni mutlu eder. Alıntı:
Ekim toprağına ince kum ileve etmeniz kafidir. Kum (İnce); Çeliğin dokusunu sıkıca sarar, onu nemli tutar, kök oluşumunu hızlandırır ve kökün kuvvetli olarak gelişmesine yardımcı olur. Alıntı:
Suda bekletmenize gerek yoktur. İsterseniz ökçeli çeliklerinizi toprağa, dikim yastıklarına, saksılarada dikebilirsiniz. Kolay gelsin... |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Nuri Murvet;1098755]Mart ayı sonu ve nisan ayında kalem aşıları yapıyorum. Bu tür aşı yöntemine talep olursa, meraklı arkadaşlarımıza aşılamanın her aşamasını bilgileri ile birlkte paylaşırım. Bu paylaşımda beni mutlu eder. Merhaba Aşı yöntemlerini sizden izlemek isteriz. Bilgimiz olur uygulama yaparken. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aşı zamanında (Mart - Nisan) uygulamasını yaptığımız kalem aşılarının aşamalarını ve bilgilerini ayrı başlık açarak paylaşırım. İlginize ben teşekkür ederim. Alıntı:
Konular karışmasın diye, ayrı bir başlık açmak gerekli gibi görünüyor. Saygı ve selamlarımla... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|