![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sağolsun; biz de kendisine teşekkür ederiz!.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ökçeli Çelikle Üretim. Gül fidanından alınan daldan, ökçeli çelik kaleminin kesim işlemlerinin aşamalarına devam ediyoruz. ![]() Gül fidanından alınan daldan ökçeli çelik kaleminin kesim işlemlerinin aşamalarına devam ediyoruz. ![]() Seçilmiş ana daldan ökçeli çelik kaleminin son alt kesim işlemini yapıyoruz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın YeniGine, Müjgan Yılmaz... Ökçeli Çelikle Üretim. Ökçeli çelik kaleminin son alt kesim işlemini yaptıktan sonra, kalemde 6-7 göz bırakarak üst tepe kesimini yapıyoruz. ![]() Tepe kesimini yaparken, makası 45 derece açı ile kalem gözünün tersi istikamatinde kesimini yaparak, işlemi bitiriyoruz... ![]() Tepe kesimini yaptıktan sonra aşı macunu ile yaranın kapatılması yerinde olur. Aşı macunu; Çelik kaleminin su kaybını ve enfeksiyonlara karşı korur. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, İlgili olduğunuz için... Bende sizlere teşekkür etmek istiyorum. Konumuz daha bitmedi... Devam ediyoruz. Ökçeli Çelikle Üretim. Hazırladığımız, ökçeli çelik kalemine ilave olarak iki uygulama ayrıntımız daha var. ![]() Köklenmenin hızlı ve sağlıklı olması için... ![]() Ökçeli çelik kalemine biraz yardımcı olmak istiyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|