agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni408Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-02-2013, 08:18   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 05-03-2012
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bountr Mesajı Göster
Güzel olmuş olmasına da normal kırmızı ve mavi ile pek olmaz o iş, tam verim alamazsınız. Secol bildiğim kadarıyla 660 nm led üretmiyor, 660 yoksa pek bir işe yaramaz, tavsiyem bununla zaman kaybetmeyin, 620 nm'lerin yerine 660nm ekleyin.
Sn Bountr

Led aydınlatma konusunda bu başlık bana yol gösterdi.Sizlerin paylaşımları ve yorumlarından çok şeyler öğrendim.Açıkçası ledlerin değerleri konusunda pek bilgim yok.Power led olduğunu biliyorum.Normal ledlerden oldukça fazla ışık veriyor ama bitki yetiştirmek için yetirli olurmu bilmiyorum.Artık ilk fideler çıktığında sonucu sizlerle paylaşırım. Birde ısınma sorunu için kullanılan aluminyum soğutucu yeterli olur değilmi.

sihirbaz21 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
domates, hidroponik, ışık, kabin, led


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026