![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Ben bazı mevsimlikleri tohumdan ektim , gayet güzel de büyümekteler . Yalnız bir sıkıntım var ; kış bahçesi tamamen güneş aldığından aşırı sıcak oluyor , gece ise tamamen soğuk . Yine de idare ediyorum . Ektiklerim şunlar : 1. Karışık renkli ve beyaz kosmos 2.Akşam sefası 3.Sabah sefası 4.Aynı safa ( tohum-takastan) 5.Haseki küpesi ( takastan) 6.Aslanağzı 7. Kına çiçeği 8. Asker gülü-Kirli hanım 9.Bal kabağı 10. Kadife-Fransız karanfili 11.Salçalık biber 12.Kedi tırnağı of bu kadar olduğunun farkında değildim .[/QUOTE] doyamıyoruz ekmeye, bi bu kadar tohum olsa onlarıda ekeriz sevgili olcim ![]() Ben iki senedir kasalara ekiyorum tohumları içeride çimlendiriyorum, fide haline gelince bahçeye alıyodum ama bu sene böyle yapmayı düşünmüyorum ya. Çok yorucu oluyor hemde artık kedim var ![]() Bahçeye ekip üzerini şeffaf naylonlarla örteyim diyorum. Domates, zinya, kadife, godetya bunları bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Aslında zinya direk ekiliyor ama tam olarak nerelere ekeceğime karar veremedim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|