![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2013
|
Alıntı:
Düzenleyen venompd26 : 27-03-2013 saat 16:19 Neden: eksik yazı |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
Lütfen sorunuzu sormadan önce ilgili konuyu baştan sona doğru hızlıca okuyunuz ( göz gezdiriniz ). Biliyorum hepimiz tohumlarımızı ektik, heyecanlıyız, sorularımıza hemen cevap bulmak istiyoruz. Ama sorularınızın bir çoğuna daha önce yazılmış mesajlarda yanıt verilmiş olabilir. Örneğin, bu konunun sahibi Zeki Bey ilk mesajlarında, tohumun gelişim evrelerindeki genel ihtiyaçlarını (ısı, nem, ışık, gübre) çok güzel bir sunumla anlatmış. Tohumdan üretim evreleri Faydalı olduğunu düşündüğüm bir önerim daha olacak, Sorunuzu soracağınız konuda, sorunuzu sormadan kelime bazlı arama da yapabilirsiniz. Örneğin bu konuda gübre ile ilgili arama yapmak için, konu başındaki yeşil bantta bulunan Bu Konuda Ara seçeneğini kullanabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
![]() bunlarda benim bugun ektigim tohumlar Marul biber vede altin cilek evde kaloriferin Yanindalar bakalim ne zaman cimlenecekler .))) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
biraz Islak gibi de Ben ayarlayamadim demekki . Dediginiz gibi o zaman ustunu aciyim az kurusunlar acemilik iste kac gunde bir sulamaliyim bilgi verirseniz Tesekkurler.)) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
esasında konuyu okursanız detaylı anlatılıyor. çimlenme süresince doğru koşullar en başta sağlanmışsa sulamaya gerek yok. kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
Torfun ıslak değil nemli olması gerekiyor. Bu nemi sürekli kontrol etmekte fayda var. Torf kurumamalı ama ıslak ta olmamalı. Sn s-bilge' nin dediği gibi konunun ilk mesajlarında detaylı anlatımlar mevcut. Tohumdan üretim - Çimlendirem ortamının nemi |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aklima geldi ekerkende evde vede cok sulamayacagim diye delik acmamistim Ben disari kucuk bi cam serayada ektim. 3 hafta once soguk tan daha cikmadilar. Ben evdekinin ustunu acayimda biraz torf kurusun .)) |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|