agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)




Beğeni Düzeni218Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-09-2012, 15:42   #12
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 24-07-2007
Şehir: canakkale
Mesajlar: 6
Selluka neden bu mevsimde kurumaya başlar

İlgili ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım;

Şubat ayında dikmiş olduğum 2 adet tohumdan biri çimlendi. 3 yaprak olunca oldukça büyük bir saksıya aldım. Ve bambu merdiven hazırladım(2metre) önce hızlı büyüdü haziranda 2metre oldu. sonra uctan kurumaya başladı. ancak yaprak diplerinden 3-4 sürgün verdi 1 tanesi çok büyüdü diğerleri kurudu. oda 1 metre büyüdü ve uçtan kurumaya başladı. tekrar alttan sürgünlendi ve 3 . sürgünde de aynı şey oldu. tüm yaprakları döküldü. uçlardan keserek 50 cm ye düşürdüm ve daha küçük saksıya aldım. ancak tepeden başlayan bozulma korkarım devam edecek gibi.

Üzerine cok emek harcadığım bu çiçeği kaybetmek beni üzecek. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Yoksa geri dönülmez bir durum mudur?:Yardımmm!!!

hulam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026