![]() |
1 Eklenti(ler)
Sayın Lalem teşekkür ederim. Sizin yeşil-beyaz (jade türü) kolyoz türünü de çok beğeniyorum. Ben de bulunan jade'nin demir vitaminini fazla verdiğim için üzerinde kırmızı benekler oluştu... Farklı bir tür gibi oldu... Hatta sizin için az önce fotoğrafını çektim..
Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Aynı şekilde "pineapple" türündeki kırmızı benekler de demir vitamininden kaynaklanmıştır...
|
Kırmızı beneklerde çok yakışmış , Sevgili Kelebek.
|
1 Eklenti(ler)
Aynı türde bizde , kırmızı damarlar oluştu.
|
Sn lalem çok teşekkür ederim.Bende çok şaşırdım. Şimdi çeşitleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Sizinkilerde çok güzeller ellerinize sağlık. Bol çiçekli günler hepimize.
|
Benekler de ayrı bir hava katmış çiçeklerinize Sn kelebek. Ellerinize sağlık.
|
3 Eklenti(ler)
Favorilerimden...
Salmon Lace Türü |
2 Eklenti(ler)
Yaprak güzellerim........
|
Sayın Kelebek
Bu kadar güzelliği listelermisiniz acaba kaç çeşit oldu, ben saymaya yetişemiyorum. Sayg ve selamlar |
3 Eklenti(ler)
Sn.adneser abi,
Henüz bir listeleme yapmadım. Yaptığımda paylaşırım. Gelişimi oldukça hızlı... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sn kelebek bu güzelliklere nasıl bakıyorsunuz nerede muhafaza ediyorsunuz. Allahım kolaylık versin. Ellerinize sağlık. Sayenizde hem gözlerimiz bayram ediyor hemde isimlerini öğreniyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 419267[/attach]
|
Çiçeklerim güneşi gördükçe iyice coştu.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kolyozları balkonda muhafaza ediyorum, balkon güney cephe olduğu için bol güneş alıyor. Kolyozlar da bu güneşten oldukça memnun kalıyorlar. Sizin kolyozların da gelişimi oldukça hızlı. Rainbow türünden.. Güle güle büyütünüz. Kong Salmon Pink yeni yerlerini sevdiler ... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sn kelebek son resimdeki saksınıza bayıldım. Çok güzeller maşallah. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Alıntı:
sizcede biraz budama gerekmiyor mu buna? |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar ben bu yaprak güzelini çöpün yanında ufacık bir dal olarak bulmuştum şimdi eskisine göre daha sağlıklı resimde yapraklar biraz buluşmuş gibi sizce neden
|
Sayın Salihcan , kolyozunuz gölgede kalmış zannedersem. Tepe kısmını kopartırsanız ,daha sağlıklı ve formlu büyür..
|
1 Eklenti(ler)
Kolyozlarımda gelişme var..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025