![]() |
Tüm arkadaslarin Mavisleri cok güzel harika gercekten, güle güle büyütün insallah. Birtane de bende var fakat cok daha kücük cicekli, sizinklerin yaninda yavrusunun kuzusu denile bilir:). Aldigimda campanula diye yaziyordu üzerinde de sizinkileri gördükten sonra süpe icinde kaldim dogrusu.
|
1 Eklenti(ler)
Durun birde resim ekleyim, belki siz ustalar daha iyi bilirsiniz bunun campanula olup olmadigini.....
|
Sayın İncii evet bitkiniz yanılmıyorsam Campanula portenschlagiana
|
2 Eklenti(ler)
Ankara da kızımın balkonunda yetiştirdiğim çiçeklerden biri beyaz maviş:)
Eklenti 331039 Eklenti 331040 |
selam herkese
1 Eklenti(ler)
bunlarda benimkiler
|
Mavişim
1 Eklenti(ler)
Yazın bu şekilde idi şimdi uyuyor
|
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğraflar 1 Aralık'ta çekildi. Şu anda hâlâ üzerinde çiçeği var.:)
Eklenti 352686 Eklenti 352687 Mavi maviş, havalar serinleyince daha da canlandı, minik minik yavrular veriyor. |
Sayın SDurul,
İceri aldınız mı çiçeğinizi, yoksa dışlarda mı? Bu arada maşallah çok güzel bayıldım:) bende de mavi mavişden var. Dışarıda duruyor, içeri alsam mı diye terettuddeyim de, bir türlü karar veremedim. |
Sayın züleyha dışarıda duruyor. Önceden hep içeri alıyordum, geçen sene almamam gerektiğini öğrenerek almadım ve sonuç, her iki maviş de yaşıyor.:)
|
Ben de dün çarşıya giderken bir balkonda beyaz mavişe benzettiğim üzeri çiçek dolu harika bir maviş gördüm. Bu mevsimde hala çiçekleri olamaz herhalde yapay çiçektir diye kendimi avutmuştum. Sanırım gözlerime inanmam gerekmiş.
Benim de mavi bir mavişim var, çiçekleri bitti balkonda bir köşeye koydum ama üşür, içeri alsam mı diye düşünmekteydim. Balkonda kalması gerektiğini öğrenmem iyi oldu. Teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Derken, bir de tomurcuk vermiş, eski sarı yaprakların arasından.:) Bakalım açabilecek mi? Eklenti 354597 |
Sevgılı İncii..
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili handann'ın bilgilendirmesiyle Ankara'dan gelenler.
Çok teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Bunlar çok küçük, minik saksılarda.
|
1 Eklenti(ler)
yalın ve katmerli campanula
|
1 Eklenti(ler)
Mavişim
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Campanula
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da beyaz katmerlim:) ama bu sene fazla çiçeklenmedi, sanırım yeni dikildiği için(Bu foto yeni çekim).
Eklenti 357996 |
3 Eklenti(ler)
Sonunda ben de maviş sahibi oldum çok mutluyum. Dün Ağaç aş. den aldım. Arayan varsa Alibeyköy de yeri. Çiçekleri minik olandan. Minicik fide olarak 10 tl ye satıyolar. Türü galiba campanula saxifraga mış.
|
nihayet benim de bir campanulam oldu. bahuhaustan 5,5 liraya aldım. Garibim çok kötü durumdaydı. üstünde yazmasa campanula olduğunu anlamazdım.
|
1 Eklenti(ler)
|
mavişler gelişimi yavaş olan çiçeklermidir?
|
Ankarada nerden bulabilirim acaba mavişi?
|
cepadaki bauhausta vardı ama ben sonuncusunu aldım. belki tekrar getirirler.
|
merhaba,
bizim maviş çiçeği diye bildiğimiz (örneğin sayın aheste'nin çiçeği) campanula'nın hangi cinsi, bilen var mı acaba? bu varyete altında çok fazla çeşit var çünkü. Campanula (Seeds) |
3 Eklenti(ler)
Buda benim campanulam, sevgili nurguldk göndermişti geçen sene nisanda:).
Ne çok istemiştim bu türünü, rüyalarıma girmişti. Şimdi de katmerli mavi mavişi çok istiyorum. (Maşallah demeyi unutmayın :) ). Eklenti 397294 Eklenti 397295 Eklenti 397296 |
Beğenileri beğen butonu ile belirtmek yeterli dense de bu gördüğüm en güzel maviş sayın aheste..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025