![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-09-2008
|
bu da penceremin güzeli :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-10-2008
|
Evet çimlenen coleuslarımın resimleri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ayşe Filiz... Bu pelatları Bauhaustan aldım. 5 YTL ve içinde 20 adet var. Ben böyle garip şeyleri bulma konusunda baya bir yetenekliyimdir de... ![]() Ben de size bir soru sorayım: şimdi tohumlarımız çimlendi üstlerini açıp daha fazla büyümelerini bekledikten sonra başka kaba ekeceğiz değil mi? Bunlar çok minik , şimdi bunlara kıyıp başka saksıya almaya korkarım ben ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-09-2008
|
Merhaba :-) demek Bauhaus'ta var..çok sevindim çünkü sanıyorum, tohumların daha çabuk ve sağlıklı büyümelerini sağlıyor..ben de bu aralar oraya bir uğrasam iyi olacak ![]() benimkiler henüz çok cılız görünüyor..ben biraz daha büyümelerini bekleyeceğim ve daha sonra nasıl olacak bilmiyorum ama saksılara birkaç tanesini birlikte dikmek istiyorum..ben de bu konuda çok yeniyim ve bitkiyi zedelemeden bunu nasıl başaracağım bilmiyorum..bir yerde okumuştum, kaşıkla hafifçe bulunduğu yerden çıkarıp aktarın diyordu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ah çok özür dilerim ya Bauhaus değil Praktiker'den almıştım. Karıştırdım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, başıma çok kötü bir olay geldi dün. Eminönü'nden aldığım güzel coleusum bir sürü yeni yaprak çıkararak beni mutlu ediyordu. Ama yapraklarının tonusu iyi değildi, ben de az suluyorum galiba diye düşünüp sulama sıklığını arttırmıştım. Her hafta sonu tüm çiçeklerime bakarken ona da bakıyorum ama meğerse çok dikkatli bakamamışım. Dün akşam ışık altında bir baktım, ne göreyim ![]() Buradan büyük bir ders çıkardım: bitkileri sulamak, gübre vermek, onlarla konuşmak falan yeterli değil. Onlara çok yakından bakıp en ufak bir sorunları dahi olsa bu sorunun altında yatanı araştırmak lazım. Yoksa malesef tüm emekler sıfırlanabiliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|