![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
kuru bir ortamda kağıt içinde saklarsanız sanırım problem olmaz, ben de bugün az bir tohum ektim. gerisini kaldırdım, şubat-mart gibi sanırım ekim zamanı o zaman geri kalan hepsi ekicem. bakalım... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2009
|
Bugün "Black Dragon" diye tabir ettikleri kolyoz tohumu siparişlerim geldi. Hemen ektim bakalım neler olacak. Bir de şu "chocolate mint" cinsini merak ediyorum, siyah üzerine yeşil kenar bordürlü olanı Ama tutuyorum kendimi hele bunları başarıyla bir büyüteyim Aramızda bu iki cinsten yetiştiren var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Aslında kahverengimsi bir renk, tam naneli çikolata görünümünde. Bayıldım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
benimkine benziyor sanırım, ama bu çektiğim kısmı yeni çıkan dallarından, diğer dalları büyük. bu coleusmla ilgili fotoğraf ve bilgiler önceki sayflarda var. bahara isterseniz çelik verebilriim. Şimdi keyfini bozmak istemiyorum. bir daldan da tohuma bıraktım.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Tanesi 1 liradan fideler aldım Eminönü'nden. Yanyana dizdim balkona, çok hızlı büyüyorlar. 7 fide, hepsi de farklı renk. Sürprizlerle dolu bir çiçek. Black dragon ben de yetiştirdim. Dün ufacık budamak zorunda kaldım koca dallarımı. Kabuklu bit sarmıştı. İlaçladım ama bana mısın demedi. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
eh artık sizde miniklerinizin bir resmini çekersiniz, renklerini çok merak ettim sevgili günüm... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Mesajınızı geç gördüm. Cep telefonu ile çektim biraz önce sevgili optimus. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Black Dragon |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
1 Liralık kızlarım. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
e-bay den aldım, İrlandalı bir satıcıdan. 5 günde geldiler, ve harika hizmet sundular sağ olsunlar Güzel paketlemişler, bir sürü de açıklama eklemişler.http://www.seedaholic.com da internet siteleri. bakalım ufaklıklar nasıl olacak. Sayın Günüm, Eminönü'nün neresinden aldınız fideleri? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben bekleyeceğim galiba tohumdan yetişmelerini. Daha önce çimlenmesi için bizim yapı marketlerde satılan mix çeşidini ekmiştim. Onlardan neler çıkacak bir bakayım önce. Çıkarsa tabii ![]() Bir de bu yağmurda Eminönü'ne gitmek için karşıya geçmek pek işime gelmiyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
rica ederim ne demek inşallah güzel büyüme fırsatı bulurlar hep beraber keyiflerini süreriz. Onlar büyüyene kadar ben de çelik almayı öğrenirim, daha da yaygınlaştırırız ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, Vilmorinin oyununa geldim ![]() Zaten bunlardan sonra birden kendimi kaybedim kocaman bir saksıya neredeyse tohumların hepsini boşaltmıştım. Belki farklı çıkar diye. Bir hafta oldu, çimlenmişler. Kısmet |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili günüm sizin miniklerde çok hoş, büyüdüklerinde oldukça ggösterişli olacaklar inşallah seneye artık boy boy yeni fotoğraflar yayınlarız burada .. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
İşte bunlar sevgili optimus: 1. Nottingham lace 2. Royal mix 3. Wizard mix 4. Mint chocolate (Yeni bir türmüş. Ben eskilerden biri sandım ama kahverengisi çikolata koyuluğunda dedi tohumların satıcısı.) 5. Black dragon |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2014
|
cok guzel gorunuyolar deısık bır tur galıba |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
çok güzeller, bayıldım. Benim de 2 cins biri kırmızılı yeşilli kenarları tırtıklı diğeri ise açık kırmızı pembeye yakın yaprak güzelim vardı. Komşum çok heveslenince ikisini de ona verdim. Şimdi sizinkileri görünce tekrar yetiştiresim geldi ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bir iki çeşit daha aldım e-bay'den sevgili optimus. Paketim sağsalim gelirse sizinle tohum paylaşmaktan mutluluk duyarım. Yok çimlenmiş isterim derseniz, zaten dikeceğim fidelerden gönderiririm. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili thomasina posta ücreti yaklaşık 1 pound civarında. Bazıları ikinci paketi sipariş ettiğiniz zaman kargo ücreti almıyor. (Aynı veya farklı tohum) |
|
|
|
![]() |
|
|