![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-11-2007
|
Kırılan salon bitkilerini köklendirme
![]() Merhaba arkadaslar... Bu cicegim bikac senedir benimle beraberdi ama son zaman talihsiz bir sekilde kirildi kök salmasi icin suya isladim fakat suda erimeye basladi.Bende yine yukarisindan kesip kök yapan tozlardan topraga ekerek diktim acaba bi ise yararmi???Toprakta kök salip tekrar tutarmi ,ölmesini istemiyorum Fikri olan varsa yardimci olursa cok sevinirim simdiden ilginiz icin tesekkürler ![]() Düzenleyen _Acemi~Bonsai_ : 20-11-2007 saat 16:00 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Kök yapan tozla, köklendirme hormonu kastediyorsun sanırım. Tutmaması için bir neden yok. Ama bitkinin güç harcamasını azaltmak için, bir kaç yaprağı kesebilirsin. Forumu araştırınca, Mine Pakkaner'in aspirinli su tarifini bulabilirsin, onu da uygulamakta yarar görürsün. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2007
|
Schefflera'm...
Temmuz 2006 da başlayan birlikteliğimiz,belki biraz yavaş ama bir o kadar sabırla ve mutlulukla devam ediyor...Schefflera'm seni çok seviyorum... ![]() Sıcaktan ve nemden hoşlandığın kesin...Bunu biliyorum artık,bir de seni güneş ışığıyla buluşturabilsem... En kısa zamanda bunu da yapacağım söz...Bu baharda umarım evi değiştireceğiz seninle... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|