![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-05-2020
|
Merhaba, Konya da yaşıyorum. 2 hafta önce peyzajcıdan aşağıda ki anaç gardenyamızı aldık. Sizlere birkaç soru soracağım yardımcı olursanız sevinirim. -Çiçek şu anda öğleden sonra ki güneşi alan ancak çiçek direk almayan dolaylı şekilde güneş alan bir cam balkonda duruyor. Artan sıcaklıkları düşününce Burada durmaya devam etmeli mi? -çiçeğin bazı tomurcukları etrafında sararmalar oluyor ancak şu ana kadar düştüklerini görmedim. Bunun yanı sıra yaprakların arasında yeni tormucuklanmaların olduğunu görüyorum. Sararma olması bir soruna mı işareti? -saksı aldığım şekilde duruyor tomurcuğu fazla ve çiçek açtığı için değiştirmeyi düşünmedim sizce dogru mu yaptım? - şimdiden dallarından kırma yoluyla çoğaltma işlemi yapıp ilerde oluşacak sorunlarda elimde kök kalması için veya çoğaltma işlemi için sizce bu işlemi yapmalıyım? -bundan sonra ki süreçte tavsiyeleriniz neler olur merakla bekliyorum. Daha önce yazılanları okudum kendime notlar çıkardım ancak benim çiçeğime bakarak yorum yapmanıza da ihtiyacım var. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
|
|