![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim bitkiler de gelişiyor, ancak çiçek açtırmadan bu konuda yazmıyacağım. Malesef bazı arkadaşlarımız çok yazmamdan ve konu açmamdan rahatsız olmuşlar. Zappie arkadaşımız, bitkileri geliştikce, paylaşmaya devam ederse ben çok sevinirim. Çok yüzgüldürücü bir tecrube oluyor. Az zaman ve imkanlara rağmen çok başarılı, elimizde daha çok imkan olsa kimbilir neler başarırdık ![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Jezebel olurmu öyle şey her konu acışınızı merakla ve imrenerek okuyorum yazmasamda mismenas la siz benim favorimsiniz . Afrika menekşesi benim icin hüsranla bitti gecen yıl 10 saksımı kaybettim . cihemera bulursam sadece bu türünü alıcam takipteyim ![]() zappie ışık konusunda haklı olabilirsin. Streptokarpusların yaprakları cuhalarınkine cok benziyor . işallah bu cicegin yaygınlaşması sevilmesinde ön ayak olursunuz .( üretip yer darlıgı ceker satışını düşünürseniz beni ilk sıraya alın lütfen ) ben cuhalarıda cok seviyorum bütün kış balkonumda sapsarı acan cuha eksik olmadı saygılarımla |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili arkadaşlar, 2 ay önce hediye edilen 3-4yapraktan oluşan köksüz yan sürgün ![]() Köklenmekte hiç zorlanmadı. Bir yaprağının alt kısmını kestim, suya sadece yarım cm girecek şekilde bıraktım. Yaklaşık 2 hafta sonra yaprak suda güzel çimlendi ve 3 hafta önce toprağa aktarım. Bu bitkinin yaprakları, çiçekleri çok güzel. Ve en önemlisi bir o kadar arsız. Sevgili Jezebel, içinizdeki aşk ve paylaşma isteği hiç bitmesin. Sizi sıkı takipteyim. Şimdiye kadar olan her paylaşımınız için gönülden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Seraları araştıracagım işalah bulurum . pek takip edilmiyor bu sayfa sanırım sadece 3 kişide var .türkce bir adı olsaydı daha kolay araştırılabilirdi dilimde dönmüyor Streptocarpus .Bugün bir seraya ugradım hic duymamışlar bile tarzanca anlattım cicegi sonuc sıfır |
|
|
|
![]() |
|
|