![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Mersin'li mi? Çok sevindim, ben çelik göndermiyorum, almıyorum da. Ancak, köklendirip gönderebilirim, yani bende gelişmesi gerekiyor yola dayanabilmesi için. Tohumdan yetiştirmek çok zahmetli bir iş, ziyan olmalarına dayanamam. Şimdilik sizdeki de bendeki de büyüsünler bakalım, geliştikten sonra düşünürüz paylaşımı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Aslında daha mantıklı sanırım, ben de bunu adet edinsem hiç fena olmaz. Tohum konusunda size katılıyorum. Selluka zahmetinden sonra bunu anlamak çok daha kolay ![]() Daha önce hiç maviş köklendirmedim, zaten alalı 1 ayı ancak geçiyor. Umarım kolay çoğaltılan bir türdür. O zaman bir çiçeklerini açsınlar, tekrar danışayım çelik alıp köklendirme konusunda. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Mavişlerimden küçük olan tür çiçek açtı bugün. Aslında niye maviş diyorlar anlamadım, bildiğiniz eflatun bu...Eflatuş olmazdı ama herhalde. Diğer türün çiçekleri daha farklı. O da açmak üzere, açtığında paylaşırım. Not: Yandaki inşaat yüzünden bugünlerde devamlı toz oluyor üstü başı, yoksa valla iyi bakıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten pek kirloş olmuş Duşlanmayı çok sever, arada duşlarsanız hem temizlenir hem iyice serpilir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|