![]() |
|
![]() |
#1381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
buda benim küpe çiçeğim ne renk açacak bilmiyorum üzeri minik minik tomurcuk doldu açınca fotoğraflarım tekrardan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah sevgili fmerry çok heybetli duruyor. Bu arada annem semt pazarından sarı renkli küpe çiçeğini aldığını söyledi. Yani satıcı adam öyle demiş. Ben hiç görmedim sarısını, bakalım açarsa fotoğraflarız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler dudi sanki küpe çiçeğim ağaç şekline girdi tabi bi açsında fotoğrafı mutlaka eklerim 1 haftaya kadar açar inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
|
Küpelinizi gölge bir yere alın , gölge yaratamıyorsanız eve alın . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
|
Küpeliler güneşte ölüyormu benim terasımın üzeri kapalı ama yanlardan güneş alıyor sadece sabah güneşi yinede içeri almalımıyım ölürse çok üzülürüm şimdilik iştahı yerinde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Ağaç Dostu
|
Açıkçası benim balkonum da sabah güneşi alıyor , saat 11 ' den sonra güneş alımı kesiliyor . 1 ay önce küpelerin bu sorununu bildiğim için balkona korniş ve beyaz perde yaptım . Uzun vadeli planlarım arasında tente yaptırmak da var tabi ... Düzenleyen Jezebel : 01-06-2010 saat 20:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
Jezebel bilgi için çok teşekkürler benim teras üstü kapalı ama manisa sıcağı berbat oluyor önlemlerimizi almaya başlayalım ozaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
Benim 13 tane küpe çiçeğim var hepside evde balkona çıkarmıyorum beyaz sinek korkusundan havadar aydınlık bir cam önündeler. Süreklide çiçek açmaktalar herşey yolunda gidiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2010
|
gülyabani bende senin gibi hepsini eve alacağım.Anladımki evdede büyüyor teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Ağaç Dostu
|
bu forumu baştan sona inceledim.Ben de sanırım 3 yıldır küpe çiçeğimi adam etmeye çalışıyorum.Nasıl olduysa ne ölmüş ne dirilmişti.Ayrıca kapalı balkonda duruyor ve hiç beyaz sinek görmedim şimdiye kadar çok şükür.Bu kış eski küpemin çeliklerini suda köklendirip dikmiştim.Şimdilerde tomurcukların açmasını bekliyorum.açınca paylaşmak isterim.Ayrıca çok şey öğrenmiş oldum.Bütün herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Arkadaşlar 3 gün önce 2 adet küpe çiçeği aldım, fakat alırken sevinçten 1 tanesinin toprağındaki karıncaları görmemişim. Karıncalardan kurtulmak için toprağını değiştirmeyi düşündüm fakat gelişimi ve üzerindeki açmış ve bir okadarda açmaya hazırlanan tomurcuğu varki kıyamadım. Diğer saksılarda bulanan çiçeklerime dadanmamaları için Toprağa kokusuz sinek ilacı sıksam olurmu veya karıncaları yok edebileceğim bir ilaç varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Arkadaşlar Sayın Lipresin getirttiği Küpe çiçeğimin ucu yok sararmış ve yaprakların ucu kararmış.acilen doğru bakımla toparlamak için önerilerinizi bekliyorum.pc ye yükleyemedim resmi bluetooth'u eşim götürmüş.yarın akşam yüklerim ancak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Teşekkür ederim sayın Jezebel, tavsiyenize uyacağım fakat saksının içerisinde yuvaları varsa şekerden veya tatlıdan parça koparıp yuvalarına götüreceklerdir o zaman ne yapabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın delete61, küçük bir leyene su doldurun saksıyı içine koyun karıncalar çıkaçaklardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-03-2010
|
benim küpe çiçeğim sonunda açtı.Ama dün üzerinde sıra sıra dizilmiş yeşil bitleri gördüm ? Bu davetsiz misafirleri nasıl kovarım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bunlarda benim kızlarim görüçüye çıkalım dedik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Hayır sevim hanım yeni alınanlar deyil çok teşekkür ederim ben bunlarla yatıp bunlarla kalkı yorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda Küpe Çiçeğim açtı ![]() Önce tomurcuklar kocaman oldu ![]() Sonra patladılar ![]() ve açtılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4, çok teşekkür ederim.Sizin pembe etekli kızınızda bir harika.hayran hayran bakıyordum bende.Sanırım birkaç seneye benimde çeşit çeşit Küpe çiçeklerim olur çok ilgi duyuyorum bu güzelliğe.Azimliyim İngilizlere rakip olacağım.Malum Trabzon havası bu çiçek için uygun sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Küpe çiçekleriniz enfes görüntüler çıkarmış arkadaşlar. Heryerde küpe çiçekleri görmekten son derece mutlu olan biri olarak sizleri güzel kızlarınız için tebrik ediyorum. Dört gün önce birkaç farklı küpe çiçeğini tesadüfen ele geçirdim .Beyaz ve çok uçuk pembe tonlarında çiçekleri.. Önce en son gelenlerden başlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Benim küpelim de tomurcuklandı. Yaprakların altında ve tomurcuklarda yeşil bitler gördüm. Kırmızı biber solüsyonu uyguladım. İnşallah işe yarar. 15 günlüğüne tatile çıkacağım. İyice sulayıp gideceğim inşallah geldiğimde ölmüş halde bulmam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Buda benim ki, başka bir rengi daha var ama o henüz açmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|