agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras)
(https)




Beğeni Düzeni3922Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-05-2010, 19:34   #1
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Şerbet böyle yapılıyor


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
, şerbet değimiz şey, yanmış çiftlik gübresi,(ben sığır gübresi kullanıyorum)mesela, 50 L. bir bidonun içine 1/4 oranında gübre koyup, üzerini su ile dolduruyorum, bir kaç gün sonra da bitkilerimi nazikçe çapaladıktan sonra bu sudan veriyorum.
İşlem bu kadar basit, eğer bahçenizdeki sebzelerinize sıvı gübre vs. kullanmıyorsanız, aynı şekilde onlara da uygulayabilirsiniz, bir hafta içinde yeniden canlanıp ürün oluşturmaya başlıyorla ...


Düzenleyen Jezebel : 29-05-2010 saat 20:40
Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-05-2010, 19:46   #2
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Bicentennial

Benim kızlar , sıcaklar sarstı biraz ,artık eve alacağım .

Name:  DSC01984.jpg
Views: 1803
Size:  37.8 KB

boynu bükük biraz ,


Name:  DSC01985.jpg
Views: 1218
Size:  32.6 KB


sıcaklar kendini hissettirdi .


Name:  DSC01986.jpg
Views: 1247
Size:  27.1 KB





Farkı gördünüz ,Adalet Yağcı şerbetli küpe , Jezebel 18:18:18 NPK 'lı küpe .
Ben organikten biraz korkuyorum da ...ölçü yok ya , ya yanarsa

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025