![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Aman sayın qurelle bu ne böyle , nerden buluyorsunuz bunları ![]() Amacınız bizi çatlatmak mı ? Çok nefis renkleri var , şekli de son derece enteresan . Bundan tesadüf eseri kırılan dallar olursa belki terrariumdaki akrabalarına katılmak isteyebilirler ![]() Bu yağlı çözeltiler sprey cihazlarını bozuyor , ben başedemiyorum . Beyaz sinek gelen küpelimi karantinaya aldım , ayrı balkonda . Sn . beyaz orkidenin beyaz küpesine saldırdılar , açmasını dört gözle beklerken ![]() Yeni japon bir ilaç aldım , haftasonu onu denemeye karar verdim . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
O açıdan düşünmemiştim. Benim topu topu 4 saksım olduğu için fısfıs kullanıyorum, şimdiye dek problem olmadı. Ama haklısınız, fısfıstaki çalkalama olayı olmadığı için spreyleme cihazı tıkanır herhalde. Bu küpeli ilginç birşey. Aldığımda çiçekleri yoktu ama yaprakları ve dalları hafif kızılımsı, dikenli birşey; o yüzden dikkatimi çekmişti. Aşağıya genel görünümünü ekledim ama pek belli olmuyor, aslında daha açık renk. not: bundan da kırılan olmuştu sanırım, olmadıysa da her an olabilir ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|