![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sayın MyOzoTis benim de aynı şekilde baktığım küpelerim var,suyu toprak kuruduğunda veriyorum market toprağında ekililer gübresi de baharda her saksı ya bir yemek kaşığı yanmış çiftlik gübresi yıl boyu yetiyor bence sizin küpenize su bu mevsimde fazla birde gübre yakmış olabilir kolay gelsin Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
teşekkür ederim yardımlarınız için. açıkçası gübreden çok şüpheleniyorum. çünkü onu verene kadar gelişimi gayet iyiydi. sayın kupecim kapalı balkonda duyuyor ama sağ ve sol pencerelerini açmıştım hava sirkülasyonu olsun diye belkide yeterli gelmedi. perlit aradım bulamadım. çiçeğim bugün daha da kötü. artık yaprakta döküyor. göz göre göre ölüyor. en kötüsü de ne biliyor musunuz ? gözüm gibi bakmama rağmen bunların olması. Antalya'da geçen hafta sokakta bir satıcı gördüm. el arabasında çiçek satıyor. küpe çiçeği de vardı. tepede felaket bir güneş. hava sıcak . kimbilir ne kadar sürede bir suluyor. küpeleri görmeniz lazımdı. süper sağlıklı bir görüntüleri vardı. ben günde 10 kere kontrol ediyorum. ama benimki ölüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2015
|
Alıntı:
Disarida satilan ciceklerin o durumu beni de oldukca sasirtir her zaman? Ne demek lazim bilemem cicek satan pek cok yerde gunesin acimasiz isinlarina maruz birakilan bitkiler var ama yine de pek birsey oldugu yok. Anlasilan pek uzerlerine dusmemek gerekiyor. Ne derler bilirsiniz sakinilan goze cöp batar!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
|