![]() |
|
![]() |
#2372 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Acemifüsun, teşekkür ederim. Zannedersem geceleri içeri almak en iyisi olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-11-2011
|
Sevgili arkadaşlar; "black beauty" konusunda bize yardımcı olacak bir satıcıyla henüz karşılaşamadım ![]() bugün satıcıdan cevap geldi "Yurt dışına sertifikalı olarak satışımız var size de yardımcı olmak isterdik ancak ülkenizde ithalat kısıtlamaları yapılıyor. Siz de bu kısıtlamaların neler olduğunu tekrar bir kontrol edin" diyor. Fuchsia ithalatı konusunda bilgisi olan bir arkadaş bize yardımcı olabilirse ve eğer sitedeki türlerden edinmek isteyen arkadaşlar varsa belki bu sorunu çözebiliriz. Brenlissa Online Nursery, Fuchsia Nursery |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Ağaç Dostu
|
2 ay önce dışarıya aldığım ve hala dışarıda duran küpelim. Dışarıya koymadan önce yaprakları yemyeşildi. Soğuklarında etkisiyle yapraklarda renklenme meydana geldi. Bir aksilik olmadığı sürece sürekli dışarıda duracak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gül-bahar geceleri içeri alacaksanız, içeride ısıtılmayan bir oda olsun, bitki şok yaşamasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Sn Alacakaranlık, ne güzel halinden memnun görünüyor. İnşallah bol bol çiçekli halinin de fotograflarını çekersiniz. Benim kırmızı renkli olanın (önceki sayfada olan) yapraksız dallarının kurulduğunu fark ettim. Kuru dallarına pek te müdahale etmeden açık havaya çıkarttım. Konum olarak rüzgar alan biryerdeler. Rüzgar körpe dalları salladıkça kırılacaklar diye de endişe ederken bir yandan da "ohhh ölsün böcekler "diyorum. Rakım olarak yüksekte (Şişli Abide-i Hürriyet Tepesine yakınız )ve hakim ruzgara da açık. Gene de içeri alayım. Sevgili acemifüsun uyarınız için teşekkür ederim. Sn Alacakaranlık bol bereketli hayırlı işler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Kış güzeli olmuş bunlaaaarrrrr... Sevgili ardabora çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Komşumun bahçesinde var küpe çiçeği, ağustos ayından beri çelik alıyorum tutturamıyorum. En son aldığım çelik hala suda, kök vermeye başlamış. Şubat sonu gibi bahçeye geçireyim diyorum. Cemo ne yapıyorsun bu küpelere maşaallah çok güzel yetişiyor senin bahçede. bahçeye de ektim tutmadı saksıya da. Karın altında bile açmış maşaallah, nazarım değecek valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Serada küpe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Ağaç Dostu
|
sevgili cemoooo bayıldım kardaki küpelilerine! Bende de bu renk olan vardı ama mefta oldu. Ankara ayazlarına dayanamadı, sonra da iç mekânı sevemedi.. of of.. nasıl içim açılıyor bu güzellere baktıkça.. Elimde bir tek sayın Ahmeter'in resmini koyduğu küpelinin renginden kaldı. umarım bahara kadar dayanır.. Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 19:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Benim küpe çiçeğim kendini kavak zannediyor.İçeride serin bir odada uzadı da uzadı.Üst kısmından budamak istiyorum. Budadığım parçayı yeniden diksem tutar mı yoksa baharı mı beklesem? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Bize öğretilen minicik fideyken bir çimdik ucundan kopartıp onu da başka saksıya dikmek. Çiçeğiniz dışarda duracak ev de değil. Çelik alıp çoğaltabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili bari, kutlarım. Sabırsızlıkla çiçeklerini görmek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Geçen sene fidan iken aldım bu küpe çiçeğinden, uzadı uzadı ve uzadı. Tabi ben bu çiçeğin sıcağı pek sevmediğini bilmediğimden yazın 40 küsür derecede _Diyarbakır_ balkonda tuttum onu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili agozce haber vermiş, baktım gerçekteb güzel küpe fideleri var zengardenda , ben de linkini vereyim. fidanlar, çiçek tohumu, sarmaşık tohumu, bonsai, kaktüs tohumu, sebze tohumu, domates, biber, meyve fidesi, şifalı bitkiler, etobur bitki, lale soğanı, nergis soğanı, saksı, plastik saksı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Kasım da çeliklediğim küpelerim,kar kış dememiş çiçek açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Ağaç Dostu
|
Bir de perlitte köklendirmeyi deneseniz. Perlitte çok kolay kök yapıyor.Soğuklara da oldukca dayanıklı küpeler. Bol bol küpe çiçeğiniz olur inşallahhh. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-11-2011
|
Merhaba; Sonunda benim de bir Küpelim oldu. Dün Baumax'dan beyaz bir küpeli aldım. Ama sormak istediğim birşey var. Küpeli hava sirkülasyonu olan , gölge ya da yarı gölge yerleri seviyor bildiğim kadarıyla. Kış için de çok soğuklardan korumak için camekanlı balkon da tutabilirsiniz diye okumuştum. Camekanlı balkonda sirkülsayon tamam da gölge olayını nasıl halledeceğimi bilemedim. Balkonumun heryeri ışıl ışıl. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
merhaba arkadaşlar bende tohumları var ma nezaman nasıl dikeceğimi bilmiyorum fikri olan varmı bu arada tohumları çok küçük tam olgunlaşmış meyveden aldım meyvesininde yarısını yemiştim :P lezizdi belki bazı arkadaşlarımız hatırlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
zen garden den sipariş ettiğim küpe çiçeklerim geldi.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-11-2010
|
Cok şirinler güle güle büyütün hangi türleri sectiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
aldığım türler fuchsia XL büyük katmerli vodoo kırmızı mor eflatun fuchsia XL büyük katmerli pink marshmallow pudra pembesi fuchsia XL büyük katmerli swingtime nar çiçeği beyaz fuchsia XL büyük katmerli bella rosella kiraz kırmızı pembe fuchsia XL büyük katmerli deep purple beyaz mor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|