![]() |
|
![]() |
#1921 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sevgili Gül Batur ve Fatma Dündar; Sizin küpe çiçeklerini görünce o kadar imrendim ki, bir daha yetiştirmeyeceğim dememe rağmen dün ilk gördüğüm seraya girdim ve yetişmiş bir küpe çiçeği aldım. Üzerinde şu an çiçek yok, o yüzden rengi sürpriz olacak. Ama işin kötü tarafı imrenme boyutunu aşıp icraat boyutuna geçerken gözüm o kadar kararmıştı ki, evden 7 saat uzaklıkta iş seyahatinde olduğumu ve en az 1 hafta daha eve gidemeyeceğimi unuttum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Ağaç Dostu
|
![]() Muhteşem görünüyorlar,tam zamanı,benimkiler küçük ama çiçek açmaya başladılar,küpe çiçeği bence en güzel bitkilerden biri,inşallah yaşarlar,sıcaklar başlayınca ölüyorlar ama bende her yıl yeniden alıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Merhaba dudi harika bir küpeli seçmişsin kendine,güle güle büyüt.sevgili fatma dündar ve gül baturun küpe çiçekleride çok güzel,sevgiyle büyütün,umarım kayıpsız yazı atlatırsınız. Bu gün bende seraya gittim,begonya,petunya ve onbiray çiçekleri aldım.aslında küpe çiçeği için,gitmiştim ama elim boş döndüm.çok şanslısınız,nedense konya seralarında,böyle farklı küpe çiçeği bulunmuyor.klasik çeşitler var sadece.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzeller sn. Burak alkan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=acemifüsun;794670]Sevgili burak alkan küpeleriniz çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
sevgili burak alkan,küpeliler tek kelimeyle HARİKA!bakım sırlarınızı açıklarsınız değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bu sezonun ilk çiçeği açtı
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Sevgili Burak alkan, Küpe çiçekleriniz muhteşem.Sanırım 6 çeşidiniz var.Hepsi harika bayıldım.Ne kadar zamandır bakıyorsunuz nasıl korudunuz bakımları hakkında bize bilgi veriniz lütfen.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili armeria, Jezebel, Sevim4,paftos, kerime,sevim.k güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgili Jezebel bu güzellere sahip olmak gerçekten çok güzel bir duygu ... Sevgili kerime 10 çeşit küpelim var çiçeklerime besin veriyorum bide çok miktarda sevgi veriyorum... Bu güzellere hayran olmamak eldemiki sevgili paftos.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Ağaç Dostu
|
Ya... çok memnun oldum, haber verdiğiniz iyi oldu ![]() Gerçekten çok güzeller, yazı Mersin'de mi geçiriyorlar, isterseniz bana getirin(yaylaya)serin serin yaşasınlar yavrucaklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Bir saksıda küpe çiçeklerinin yoğun olarak görünmesi için ne yapmak lazım? Benim çiçeklerim tek dalda büyüyüp biraz dal budak salıyor. Çiçekçilerde sepetlerde satılanlar çok yoğun dal budaklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili drogonfly Uç çeliği alma işini bende yapıyorum ama ayni saksıya dikmiyorum. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-03-2011
|
İlk küpe çiçeğimi bugün aldım ortası mor kenarları pembe çook güzel duruyorlar şimdi forumu didik didik okuyup nasıl bakmam gerektiğini öğrenmeliyim. Burak Alkan gerçekten küpelileriniz çok güzel benim küpeliye gösteriyim de kıskanıp bol bol açsın bir an önce ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Benol hanım gövde oldukça küçükken yaklaşık 10cm. olunca, tepesini tırnağımın ucu ile alıyorum. O zaman yan dallar veriyor, güzel gelişiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Ağaç Dostu
|
Uygulama yarın yapılacaktır. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-03-2011
|
Dün aldığım küpe çiçeklerim işten eve gidene kadar boyunlarını büktüler, akşam da toprağı ıslak diye su vermedim balkona gölgede kalacak bir yere koydum. Yerine alışması vakit alır mı? Çiçekci saksını değiştirme dedi ama değiştirsem daha mı iyi olur yardımcı olur musunuz? Bu sabah işyerinin önüne ufak bi kamyonet gelip küpeli satmış herkes kapış kapış almış hem de katmerli cinsi ve tomurcuk dolu benim dün aldığımın iki katı büyüklüğündeler ama kimse beni düşünmemiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Ağaç Dostu
|
Uç çeliği alma konusunda kimse kimsenin aklını çelmesin lütfen.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zaten çiçek açacak olgunluğa gelmiş bir küpeden bu mevsim uç almak, çelik almak, sadece çiçeklenmeyi önler, diye düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|