![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yaşasın bugün anneannemden beyaz ve mor küpe çiçeği çelikleri aldım. Eskişehir'den İstanbul'a yolculuk edecekler ama inşallah yollarda kırmam onları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, İstanbulda istediğiniz küpeyi yetiştirebilirsiniz artık ![]() Biz buralarda yaz sıcaklarında ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz... Ben çelikleri köklendireli 2 ayı geçti. Şubattan sonra coşar onlar da... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili jezebel bu sefer daha dikkatli davranacağım onlara ![]() Beyaz çelikleri de yarın toprakla buluşturacağım. İnşallah hepsi tutarlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi çelikler ne kadar küçük olursa köklenme o kadar hızlı oluyor, iki göz yeterli ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
küpe
Alıntı:
Tarifinizı aynen bende . uygulayacağım Teşekkür ederim Düzenleyen ahmeter : 08-02-2011 saat 19:59 Neden: hata |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Küçük beyazlar için bugün saksı aldım sevgili acemifüsun, tek bir saksıya sihirli toprakla ekeceğim. Eve geldiğimde gece yarısıydı; saksı almak için 2 gün suda beklediler. Yarın sabah yeni saksılarına yerleşecekler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
![]() ![]() Yazı atlalttık.İlk defa küpeli bir dahaki bahara hazırlanıyor.Gelişimleri güzel.Favori çiçeklerimden.Şu an için iki tür var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi ben de 2-3 ay önce pet bardakta köklendirdiklerimi asıl saksılarına yerleştirirken sihirli bahçe toprağını kullandım, çok memnunum. Sevgili Oğuzhan siz de küpeleri ile yazın aşırı sıcaklarından başarıyla çıkanlardansınız, ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Evet uç kısımlardan kırıp köklendireyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevğili jezebel yorumlarınızı dikkatle okudum çok beğendim bende 2 senedir küpe çiçeği yetiştirmeye çalışıyorum ama malum mersin çok sıcak olduğu için kaybettim inanın çok üzüldüm sonra burada sizlerin sayesinde önemli bilğiler edindim çok teşekkür ederim bahsettiğiniz tohumları küpeli çiçeklerini nereden ve nasıl bulabilirim yardım ederseniz sevinirim saygılar Düzenleyen Periş : 10-03-2011 saat 16:59 Neden: isim yanlıştı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Arkadaslar kupe cicegi kardesliginde sn.klubnika nin paylasdigi 104 uncu resimdeki kupeli turunu nerden bulabilirz acaba.Kırmızı-Mor Gillian Althea demis isim olarak ilgili linki ekliyorum http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=19898&page=4 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. Jezebel belkı sız yardımcı olabılırsınız mı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende uçuk pembe ve beyaz bulamıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kendisine özel mesaj yazabilir talep edebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
![]() sn.jezebel klubnıka arkadasımıza ozelden sordum elınde 5 tur kaldıgını ama hangılerı oldugunu bılemedıgını cıceklerı acınca ogrenbılecegını yazmıs. o yuzden sıze danısmak ıstedım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın burak alkan çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Daha çözemedigim renkler var Sevgili sevim4 onlarıda büyük bir sabırla bekliyorum çiçek açmalarını |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sonbaharda sevgili zerrinsrt arkadaşımızın gönderdiği 2 küpe. ![]() Yatak odamın pervazında duruyorlar, hiç içeri almadım. İzmirde küpeler dışarıda yaşayabilir bunu ıspatlamış olduk. Biri beyaz, diğeri pembe. ![]() Bu sene bazı konulara dikkat edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Benim de 2 küpem var, kar yağışın da dahi dışarıdaydı şu an tomurcuktalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jezebel çok ğüzeller sade beyaz ve sade pembe mi acaba renkleri.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
iyi ki bu küpeyi size göndermişim, çok tatlı görünüyor ![]() Güle güle büyütüp çoğaltın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|