![]() |
|
![]() |
#1447 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Merhaba Bir sitede çok değişik küpe çeşitleri gördüm. site adresi bu: küpe çiçeği kataloğu bizde sadece 1-2 çeşit hep aynı küpe çeşitleri mevcut. Acaba daha değişik bu çeşitlerin tohumu ya da kendisini bulabilir miyiz? Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanımcığım, küpeleriniz harika görünüyorlar. Benimkiler yaylada ve hava çok soğuk, bolca tomurcuklandıkları halde çok küçük açıyorlar ve de çok zayıf. Bu durumu yeterince güneş alamamalarına bağlıyorum, gelişimleri yavaş ama sağlıklı görünüyorlar. Bir ara bitlendiler, hemen NeemAzal uyguladım, şimdilik durum sakin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
İngilizlerden yok mu başka kimsede çiçeklenen? Benim bir adet tomurcuk büyüyor. Sabırsızlanıyorum görmek için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Kaybettik
|
Sevgili dudi, sevgili nazlı, Adalet hanımcım teşekkürler ![]() ![]() Adalet hanıcım benim küpe çiçeklerimde başlangıçta tamamen gölge yerdeydi. Yardımcım yakıcı güneş ışığı almasın ama hiç güneş almadan da olmaz dedi. Denemek amacıyla yerlerini değiştirdim. Şimdi aydınlık yerde duruyorlar. Direk güneş ışığı almıyorlar. Günde bir iki saat güneşleniyorlar. Gelişimlerinden daha memnunum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ufuk afedersiniz görmemişim mesajınızı, türünü malesef bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-08-2008
|
Arkadaşlar, sizlerin deneyimlerinden uyararlanmak istiyorum. Benim Eminönünden 2 ay önce aldığım bir küpelim var. Üç defa açmaya çalıştı. Fakat üç çiçeğide kurudu ve döküldü. Haftada 2 defa suluyorum. Aldığımdan beride 2 defa suyuna bitki besini kattım. Sabah güneşi gören bir yerde (aşırı değil). haftada 2-3 defa yapraklarına su püskürtüyorum. Neyi yanlış yapıyorum. Yardım edin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili malbam sevgili cemo, bunlar size ingiliz küpe çiçeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili dudi,evet çok kücük kocaman gördüyümüz küpeler küçük. Mavi deyil borumsu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Ağaç Dostu
|
Hyır bunu sevgili cemo sevgili malbam göndermişti. Ben malesef üç ingiliz küpelerden üçünü kayıp ettim hangisi olduğunuda bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Bizim resimlerini gördüğümüzle ilgisi yok.Benim delta sarah henüz açmadı.Bakalım o nasıl çıkacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
sayın lipres"ten aldıklarımız .delta"s sarah resimde üst kısmı uçuk pembe alt kısmı mavi olarak resmi var sayın malbman . aldığı delta"s sarah ise resimde üstü beyaz altı mor olarak görünüyor . bizdekilerde açınca rengi belli olacak . Düzenleyen yigit666 : 29-06-2010 saat 17:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Ağaç Dostu
|
Huzurlarınızda BİCENTENNİAL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Ağaç Dostu
|
Bir başka boyut |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jezebele teşekkürlerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, evet küpe çiçeği çok sıcaklardan hoşlanmıyor ama güneş görmeyince de hasta gibi oluyorlar. Her gün bir kaç saat bitkinin güneşlenmesi gerekiyor, bendekiler yaşıyor ama güneş göremedikleri için çok keyifsizler, tomurcuk yapıp duruyorlar ama çok minik açıyor ve çabuk soluyorlar. Aklınızda bulunsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|