![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Mantar mücadelesi veren ve ayakta kalmayı başaran küpelimin fotoğraflarını yüklüyorum, üzerindede tohumları var. Üzerindeki beyazlıklar ilaçlamadan kalma. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Küpeliniz ilaçtan çok etkilenmiş ne kullandınız. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Bu da benimki arkadaşlar ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da benim küpelim. 4-5 çiçek açtı, minicik bir saksıdaydı. Bir boy büyüğe aldım. Hemen boya gitmeye başladı. Aşırı derece uzadığı için 7-8 çelik kesip köklendirdim, dibine ektim. Onlar da uzuyor şimdi. Eğilip dağılmasınlar diye çevrelerine tahta çubuklar koydum. Bir süre daha büyüyecek sanırım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-10-2009
|
kuruyan küpelinin yeni hali
Arkadaşlar soğukta kaldığı için kurumuştu. Şimdi filizlendi fotoğraftaki gibi. Acaba içeride güneş alan yere koymaya devam mı etsem? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün Mersin tarım fuarının son günüydü. Fuara küpeli fidanları da gelmişti. Kendime 3 tl den 3 adet aldım. Üzerinde çiçekleri olmadığı için renklerini bilmiyorum. Düzenleyen Sevilay : 06-03-2010 saat 18:04 Neden: pasifinfruit fotoğrafı silindi |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kaybettik
|
Benim evimde yazın çok güneş alıyor ve çok sıcak oluyor. Küpeyi yazın balkona çıkarmıştım sabah güneşi alan tarafındaydı. Suyuna dikkat etmek lazım tabi sıcaklarda güneş altında bırakmamak lazım. Onun dışında sorun değil ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne yalan söyleyeyim ben yazın yaşanacaklardan çok korkuyorum . İzmir çok sıcak oluyor . Çok uzun süre bu başlığı okumuyordum , özenmemek için . Herşeyin suçlusu Yeşim , İngiltereden bir çelik getirdi , ben de gurur yapıp yaşatma çabasına girdim . O gün , bu gün Küpeli aşkım iyileşmedi ... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpeler baharda piyasaya sürülür, şu aralar pek görmüyorum. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Dudi, ne kadar muhteşem bir küpeli o öyle ! İnanılmaz hakkaten. Bence Mine hanımın önerdiği ev yapımı ilaçlara başvurun, benim beyaz sinek problemimi hemen çözdü. Arapsabunu, zeytinyağı ve acı biber karıştırıp fısfısla yapraklara püskürtüyorsunuz; ama siz yine de tam tarife siteden bakın. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Sevgili Ümit79 değerli bilgileriniz ve anlatımınız için teşekkürler.. Çok keyifle okudum. Gelişmekte olan küpelilerim içinde yapmamam gerekenleri öğrendim |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
|
arkadaşlar yardım istiyorum mersinde havalar ısındı, benim nazlılarda sıvcaktan etkilenmeye başlayınca balkondan evin merdiven boşluguna aldım orası daha serin diye arada püskürtme yapıyorum şunanda pek sorun yok sizce iyi yapmışmıyım? Birde bu yıl yaylaya çıkarma şansım olmuycak mersin sıcağında ne yapacam? bana önerilerinizi bekliyorum yaklaşık 5 çeşidim ve 15 saksım var SEVGİLEEERR herkese |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama olsun. Zaten bulamıyordum bu çevrede çiçekilerde yoktu, pazara da gelmiyor çiçek. İşten dönüşte yolumun üstünde bir amca getiriyor tezgah açıyor bazı günler, onda görünce hemen alıverdim. küpeli için değer. Çiçeğini merak ediyorum bir açsa. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpeliler güzel güzel devam ediyor...2 günde bir fısfısladıkça henüz beyaz sinek problemim de olmadı, hadi bakalım bu sefer devam eder umarım. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Veritabanımızın nazar boncuğu kayıp arkadaşlar. Gören var mı? Alıntı:
![]() Benden de maaşallah, ancak veritabanı konusunda, güzelim küpe çiçeklerimizin (kendi küpe çiçeklerinizin) herkese tanıtılması için veritabanımıza yardım konusunda hiç bir şey söylemediniz! ![]() Olumsuz da olsa düşüncenizi paylaşmanızı rica ediyorum. "Yoksa, ben yapacağımı bilirim." gece açık göz renkli ve arada sırada 'maaşallah' demeyi unutabilecek kadar unutkan forum kişisi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
merhabalar, küpe hangi aylarda açıyor benim küpem henüz açmadı da merak ettim sizinkileri görünce imrendim...Sabırsızlıkla bekliyorum renginide bilmiyorum pazardan almıştım fidan şeklinde |
|
|
|
![]() |
|
|