View Single Post
Eski 21-08-2015, 11:29   #3194
tubik
Yeni Üye

tubik's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2013
Question Ölüyor mu :(

Merhaba herkese,

Çok uzun zaman vakitsizlikten siteye giremiyorum. Bu zaman zarfında tabii ki balkonumuza yeni çicekler eklendi. Elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum fakat yaklaşık 1ay önce almış olduğum Küpe çiçeğim soldu. Çicekçiden aldığımda cok gür rengarenk bir sürü çiçeği olan bir çicekti. Aşağı sarkan bir cins olduğundan balkon demirine astım (Dış ortam). Oldukça rüzgarlı ve güneş ışığını direk olarak sadce 1-2 saat alan bir bölge olduğu için onun için uygun olur diye düşünmüştüm. Ancak nerdeyse 3-4 gün içinde kupkuru oldu Şuan ne yaptıysam canlanmıyor. İç balkona aldım. Sıcaklığı cok fazla değil ancak malum yaz çok serin de değil. Çicekçi cok suyu sevmez 2 günde bir sulasan olur dedi ama hava sıcaklığı 31-32 derece. Hergün azar azar suyunu veriyorum. Yine de dalları kupkuru zaten cicek hiç yok üstünde artık.Sadece sarkan bir sürü kuru dalı var. Akşam evegidince fotoğraf yükleyebilirim.
Konu başlığı çok geniş olduğundan, öncesinde konuşuldu mu bilemiyorum. Bu konuda daha once yazılan varsa kusuruma bakmayın vaktim oldukca konuyu başından itibaren okumaya çalışacağım. Ama çiceğimi kurtarmak için acil yardım onerilerinz olursa sevinirim.

Çok teşekkürler,

tubik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön